Radiátor árak - törölközőszárító radiátor - dunaferr radiátor. Radiátor légtelenítése - radiátor szelep cseréje

Garancia!Radiátor légtelenítése | radiátor szelep cseréje
40 éves tapasztalat!
Hétvégén is dolgozunk!
Magas szintű szakmai felkészültség!
Gyors, precíz, tiszta munkavégzés!
Garanciavállalás írásban!


Radiátor csere | törölközőszárító radiátor felszerelése - radiátor légtelenítése | radiátor szelep cseréje.Hívja Gebe Lászlót bizalommal

+36 1 207-2850

 +36 30 949 2052, +36 30 942 0064

A radiátorcserét bízza szakemberre. Törölközőszárító radiátor csere – radiátor csereakció Budapest. Megunta a régi radiátor? Új korszerű radiátort szeretne? Lecserélné a régi radiátort? A  radiátor szelepeket lecserélné? Olcsóbban szeretné lecseréltetni radiátorait?

A fűtésszerelés radiátor karbantartás fontossága
A rendszeresen karbantartott és felülvizsgált készülék - radiátorok - biztonságos és gazdaságos! A karbantartást és felülvizsgálatot évente egy alkalommal, a fűtésszezon megkezdése előtt, a fűtésszezon kezdetéig célszerű elvégeztetni, hogy az esetlegesen szükséges fűtésszerelés radiátor csere munkálatai befejeződjenek a hideg időjárás beköszönte előtt!


Fűtésszerelés radiátor csere szükséges a lakásában?

Radiátora kilyukadt nem fűt eléggé csöpög vagy máshová szeretné át tenni, esetleg szebbre, korszerűbbre szeretné lecseréltetni? Hívjon bennünket! Szakemberünk, ha kel a helyszíni hegesztéssel megoldja a radiátorcserét szerelést. Ha a nyomás lecsökken a fűtési rendszerben, a hiba helyének megkeresését, javítását gyorsan elvégezzük. Hegesztéssel is vállaljuk a radiátor áthelyezését.

Rövid kezdési határidőre vállaljuk fűtésszerelés szolgáltatásunkat, új fűtési rendszerek kiépítését, radiátoros és padlófűtést is, radiátor áthelyezést, cserét, konvektor javítást, cserét, fűtés átalakítást. Radiátorszelep cserét, radiátorméretezést, törölközőszárító és lapradiátor felszerelését, Vogel & Noot, Dunaferr és egyéb típusú radiátor cserét és szerelést. Vállalunk továbbá Fég szervizelést, illetve gázkazán, cirkó cseréjét szerelést. Kisebb munkát is vállalunk. Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését rövid határidővel, írásos garanciával.

Ha a radiátora kilyukadt, ha nem fűt eléggé, ha máshová szeretné áttenni, vagy ha már lecserélné, mert újat szeretne, hívjon bennünket!

Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő méretű radiátort, és ezt házhoz is szállítjuk, ha a felszerelést is mi végezzük. Panellakásokban a radiátorcserét a lehető legesztétikusabban megoldjuk. Itt semmiféle képben nem szerelünk fel acéllemez radiátort, ha előtte alumínium radiátor volt!

Ezen kívül minden kisebb fűtésszerelési munkát vállalunk!


Gebe Kft Gebe László Víz-Gáz-Fűtésszerelő Mester 1224 Budapest Peták u. 4. XXII Kerület