logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Allás Budapest


Víz-, gáz- és fűtésszerelő? Jelentkezzen!

Víz-, gáz- és fűtésszerelő állás Budapesten - Jelentkezzen!

Víz-, gáz- és fűtésszerelő állás. Ezek azok a szakterületek, amikre szakembereket keresünk. Méghozzá olyan fiatal vagy idősebb szakikat, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, képesek az önálló, felelősségteljes munkavégzésre, rendelkeznek saját autóval, B kategóriás jogosítvánnyal, saját szerszámokkal és állandó budapesti lakhellyel. Amit pedig mi kínálunk mindezekért cserébe, az az egyéni teljesítményen alapuló versenyképes fizetés, illetve a szakmai fejlődés lehetősége.

Víz-, gáz- és fűtésszerelő állás Budapesten - A megbízást mi adjuk.

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért dolgozna valaki vállalkozóként másnak, ha egyébként a maga ura szeretne lenni. Hiszen ezért lett vállalkozó. Leginkább azért, mert így nem neki kell a munkákért menni. A megbízásokat mi adjuk - mondhatni folyamatosan.

Önnek nem kell az ügyfélszerzéssel bajlódnia. Mi ezt megtesszük. A negyven éves szakmai pályafutásunk során ugyanis olyan ügyfélkör épült ki, ami lehetővé teszi azt, hogy biztonsággal vonjunk be más, a munkájukhoz értő, a víz-, gáz- és fűtésszerelő állás iránt érdeklődő szakembereket. Az elmúlt évtizedekben megismert ügyfelek elégedettségét jelzi az, hogy másoknak is ajánlják a cégünket. Így értünk el oda, hogy a megkeresések kielégítése érdekében bővítenünk kell. Azt viszont nem engedhetjük meg, hogy engedjünk a minőségből. Hiszen nem szeretnénk azt, hogy a pozitív tapasztalataik után az esetleges, velünk szembeni csalódásukról számoljanak be az ismerőseiknek, a rokonaiknak.

A mi marketingünk az ajánlás

Ezért csak is kifogástalan munkát adhatunk ki a kezünkből. Olyat, amit mi magunk is elvárnánk egy víz-, gáz- és fűtésszerelőtől. Mindezek alapján talán érthető, hogy miért igyekszünk kikötni a felhívásban: több éves szakmai tapasztalatot várunk el. Persze mindez nem azt jelenti, hogy csakis évtizedek óta a szakmában lévő szakembereket várunk. A fiatalabb, kezdő, a szakma iránt elhivatott kollégákat is szívesen látunk. Nekik talán vonzó lehet az, hogy nálunk adott a szakmai fejlődés lehetősége. Ez talán azért is lényeges, mert nem biztos, hogy egy kezdő jártas a régi készülékek javításában. Régi készülék pedig van bőven Budapesten. Szóval legyen víz-, gáz- és fűtésszerelő állás az, amire jelentkezik, mi a tapasztalatot átadjuk. Ezzel már sokat nyert. Meg azzal is, hogy rugalmas munkavégzésről van szó. Vagyis az, amiért részben a vállalkozói munkavégzést választotta, ugyanúgy megmarad. Szerintünk az, ha jelentkezik, csak egy plusz lehetőség arra, hogy még több munkát szerezzen. A cégünk hírnevének, a negyven éves tapasztalatnak és a már említett bővülő ügyfélkörnek köszönhetően önnek is több megbízása lehet. Mi büszkék vagyunk arra, hogy a nehezebb időkben sem szüntettük meg a vállalkozást, sosem alakultunk át, gyakorlatilag negyven éve ugyanúgy működünk és lépünk előre. Most pedig eljött az idő, annyi a munka, hogy szükségszerűvé vált a víz-, gáz- és fűtésszerelő állás meghirdetése.

Milyen munkákat végzünk, mi az, amikkel az új kolléga is nagy valószínűséggel találkozni fog?

Ha a vízszerelő állás az, amire szívesen jelentkezne, akkor leginkább mosógép, mosogatógép bekötés, csapszerelés, WC tartály csere, WC telepítés, vízbekötés, vízóra csere, kiállások kiépítése az, amivel foglalkoznia kell. De mivel mi csőtöréssel kapcsolatos munkát is vállalunk, továbbá duguláselhárítással is foglalkozunk, így az azokban való közreműködésben is szívesen vesszük a segítséget. Ahogy a fűtési rendszerek kiépítésében is. Bár ez már részben gázszerelői tudást igényel.

Amennyiben a gázszerelő állás az, amiben szívesen dolgozik és nálunk helyezkedne el, főként fűtéssel kapcsolatos munkákat kell majd végeznie. Úgy, mint konvektor szerelés, konvektor beüzemelés, csere, vízmelegítő, kazán telepítés, javítás és beállítás. De cirkófűtés kiépítésével is gyakran bíznak meg minket, amikor a radiátorok elhelyezése is a mi feladatunk. Pontosabban részben az öné. És ez az a terület, ahol nagy szükség van a több éves tapasztalatra. Sokan ugyanis nem szívesen cserélnék le a régi vízmelegítőjüket, konvektorukat, ha meghibásodik, nekik a javítási munkákat kell végezni. Mi azt valljuk: ha nem muszáj, ne váljunk meg a régi, megbízható berendezésektől. Először próbáljuk meg megjavítani azokat. Ugyanez érvényes a régi tűzhelyekre is. Merthogy tűzhelyekkel is foglalkozunk. Javítással, cserével és bekötéssel is. Lényegében a gázszerelő állás fűtésszerelő állás is egyben. Sokszor nem is lehet a kettőt különválasztani. De ha igazán szigorúan nézzük, akkor a vízszerelő állás teendői sem minden esetben különíthetők el az előző kettőtől. Fűtés szereléskor biztosan nem.

Mondhatnánk: minden fűtésszerelő gáz- és vízszerelő is, de nem minden gáz- és vízszerelő fűtésszerelő…

Mindenesetre legyen ön bármelyikben is jártas, mi szívesen fogadjuk a jelentkezését. Vagy, ha az ajánlatunk az ön érdeklődését nem keltette fel, ossza meg mással a lehetőséget, hátha az ismerősei közül valaki pont víz-, gáz-, fűtésszerelő állás után keresgél.

Mi a jelentkezés menete? Nagyon egyszerű, hívja Gebe László ügyvezetőt ezen a telefonszámon: 06/30/942-0064. Mindezt hétfőtől péntekig, reggel hét órától délig teheti meg.

Még egyszer tehát fussuk át, hogy mit kínálunk és milyen feladatokra várjuk azokat, akik nálunk, Budapesten vállalnának víz-, gáz-, fűtésszerelő állást.
Először is a feladatok:
  • Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - szakmai területtől függően. De annak nagyon örülünk, ha a jelölt mindhárom szegmensben jártas.
  • A konkrét feladatokat fent már részleteztük, most csak annyit, hogy javításban, felújításban és új munkák elvégzésében is számítunk önre.
  • Döntően a lakosság számára végzünk munkát. Önnek is lakásokban, családi házakban kell majd dolgoznia.

Mi szükséges a jelentkezéshez?
  • A legfontosabb a több éves szakmai tapasztalat, illetve az, hogy a jelölt önálló és felelősségteljes munkavégzésre képes legyen.
  • A budapesti kiszállások miatt fontos a saját jármű és a B kategóriás jogosítvány. Illetve mivel vállalkozót keresünk, a szükséges szerszámok megléte is elvárás. Mind a víz, mind a gáz, mind a fűtésszerelő állás esetén.

Amit pedig mi kínálunk:
  • Az az egyéni teljesítményen alapuló ösztönző, versenyképes kereset. Stabil, folyamatosan fejlődő munkahelyet és szakmai fejlődést.
  • Az előzőekben írtuk, hogy mi egy 40 éve működő családi vállalkozás vagyunk, így van mit átadni, illetve átvenni.
Mit gondol? Szívesen jelentkezne budapestiként a víz-, gáz-, fűtésszerelő állásra? Hétfőtől péntekig, reggel héttől délig várjuk a hívását.
Telefon +36-30-942-0064


Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-02-11 12:37:24