logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Konvektor tisztítás


Konvektor tisztítás begyújtás Budapest, Pest megye

Magas szakmai felkészültség, gyors és precíz konvektor tisztítás, szerelés, javítás, karbantartás.
Hétvégi ügyelet! Hívja a Gebe Kf.t-t!

Ha bármilyen rendellenességet észlel (szokatlan zajok, gyors ki-be kapcsolgatás vagy gázszag) vagy a konvektor nem működik, akkor azonnal forduljon szakemberhez! Konvektor fúvóka tisztítás.

Gázszerelő, gázkészülék szerelő gyorsszolgálat

A Gebe Kft. mesterei minden nap, még ünnepnapokon is állnak rendelkezésére!

Gebe logo
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).

Munkatársaink nagy gyakorlattal végzik: FÉG, Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Chaffoteaux, Delton, Demrad, ÉTI, Ferroli, Héra, Hőterm, Immergas, Indesit, Junkers, KF, Lampart, Mora, Ocean, Pelgrim, Potterton, Quadriga, Radiant, Saunier Duval, Termomax, Vaillant, Westen, Wolf, Zanussi, SVT-W, COLIBR, VESTA, HAJDU, VEZUV, THERMOTÉKA konvektorok és egyéb gázkészülékek szerelését, javítását, karbantartását.

Az egyéb készülékek szerelését, javítását, karbantartását is elvégezzük.

A konvektor csere befejezése után ellenőrizzük a készüléket, és meggyőződünk róla, hogy minden helyen megfelelően tömör, nincs gázszivárgás.
Gázkonvektor
A fűtésrendszer rendszeres ellenőrzésével:
  • Sokat spórolhat, mert a fűtés hatékonysága magas szinten tartható.
  • Megelőzheti a csőrendszer és a gázkészülékek elhanyagolásából származó károkat.
Ha nem tette meg, még nem késő, hogy átvizsgáltassa gázkonvektorait. A rendszeres karbantartással gázkonvektora hosszú ideig hibamentesen üzemel, és garantálja, hogy a leghidegebb napokon is kellemes meleggel tölti meg otthonát. Ha már megtörtént a baj, és konvektora elromlott, akkor sem kell aggódnia. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és szakképzet kollégáink rövid határidőn belül megjavítják készülékét!

Ne feledje, a gázkonvektorok karbantartását, szervizelését mindig szakemberre kell bízni, hiszen családja és saját biztonsága a legfontosabb. Éppen ezért a GEBE minden elvégzett munkára írásos garanciát vállal.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha új gázkonvektor vásárlását, beszerelését tervezi, vagy ha a meglévő konvektorát szeretné karbantartatni vagy javíttatni. Kollégáink várják hívását! Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal, és vegye fel a kapcsolatot az elérhetőségeink oldalon.

Konvektor tisztítás, begyújtás, szerelés gyorsan, olcsón, szakszerűen!

  • Több évtizedes tapasztalat!
  • Hétvégén is dolgozunk!
  • Magas szintű szakmai felkészültség!
  • Gyors, precíz, tiszta munkavégzés!
  • Garanciavállalás írásban!
Szakmai felkészültségünk garantálja a minőségi munkát, minden elvégzett munkánkra írásos garanciát vállalunk.
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).
Konvektor tisztítás

Figyelem felhívás gázkészülék karbantartásra

Tisztelt gázkészülék Tulajdonos, Üzemeltető!

Az őszi fűtési szezon megkezdése előtt szeretnénk felhívni a figyelmüket az alábbi, törvényileg is előírt kötelezettségükre, mellyel nem csak a törvényi előírásoknak tesznek eleget, hanem a személyes és tárgyi biztonságukat is óvják. Nem utolsó sorban pedig pénzt is takaríthatnak meg, mivel a rendszeresen karbantartott gázkészülékek biztonságosabban és gazdaságosabban üzemelnek.

A 2008. évi XL. sz. a Földgázellátásról szóló törvény 89. paragrafus 6. bekezdése értelmében: "A csatlakozóvezeték és a felhasználói berendezés üzemképes és biztonságos állapotban tartására az ingatlan tulajdonosa köteles. Ennek megfelelően köteles gondoskodni azok rendszeres karbantartásáról, javításáról, szükség szerinti cseréjéről. A csatlakozóvezeték és a felhasználói berendezés műszaki-biztonsági felülvizsgálatának részletes szabályait - beleértve a felülvizsgálat gyakoriságát is - külön jogszabály tartalmazza."

A gyártó által előírt felhasználói berendezés karbantartása a fogyasztói berendezés üzemképes és biztonságos állapotban tartása az ingatlan tulajdonosának és használójának felelőssége. Ennek megfelelően köteles gondoskodni azok rendszeres karbantartásáról, javításáról, szükség szerinti cseréjéről. Ezen gyártói előírásokat a gázkészülékekhez mellékelt Üzemeltetési előírások tartalmazzák.

A gázkészülékek időszakos karbantartásához vegyék igénybe szerviz szolgáltatásunkat.

Kérjük, sose feledkezzen meg a kéményes készülékek esetén a kémények és a készülék működéséhez szükséges légellátás biztosításának szakemberrel történő időszakos ellenőriztetéséről.

A konvektor szerelés, tisztítás ára függ a készülék típusától, a szükséges alkatrészek árától és a konvektor állapotától. Gázkészülék szerelőink a helyszíni felmérést követően tudnak pontos árajánlatot adni.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Gázkészülék-fűtésszerelés árak

További hasznos információk: Fűtésszerelő

Gázkonvektor
Konvektor tisztítás
Gebe logo

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-08-02 06:51:40