logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Mottónk


Mottónk

"Mindig jobban" A Gebe esetében ez a két szó elegendő a teljes cégfilozófia átfogó leírására, mely a cég minden részére érvényes. Ezt a két szót a Gebe már több mint 40 éve használja. Mottónk, mindig jobban, mottók idézetek, mottók, igaz mondások, jelmondata, jelmondat,

"Mindig jobban" A cégalapítók, Gebe László és fia, Ifj. Gebe László ezt a szlogent írták fel 1975-ben az első logóra (embléma). Ezzel létrehozták a cég filozófiáját, mely a mai napig igaz a cégre.

"Mindig jobban" Minden munkatársat az elkötelezettség vezérgondolata ösztönöz. Mindenki hozzájárul, hogy ez az igény igaz legyen. Az alapítás éveiben leginkább arra törekedtünk, hogy a szolgáltatást továbbfejlesszük és a használati értéküket növeljük. Ez a feladat úttörő munkává vált.

"Mindig jobban" A Gebe szolgáltatásainak tartósnak és hosszú életűnek kell lenniük. A cégalapítók nem tartották tisztességesnek, hogy olyan szolgáltatást értékesítsenek, melyek pár éven belül használhatatlanná válnak. A következőképpen definiálták ezt: A siker hosszú távon csak akkor lehetséges, ha teljes mértékben a szolgáltatás minősége az elsődleges szempont.

"Mindig jobban" Mind a mai napig ez a jelmondat sikerünk záloga. A minőségi szolgáltatások iránti vágy növekedése igazolja gondolataink helyességét. Úttörő vállalkozás volt 1975-ben a kisipari szolgáltatás. Cégünk 1999-ben Gebe Kft. néven családi vállalkozásként alakult. A fejlődés a mai napig folytatódik.

"Mindig jobban" A cégfilozófia, mely a minőséget és a fejlődését helyezi a középpontba, a Gebe márka magasabb szolgáltatáshoz való kötődéséhez vezetett. Ezzel a filozófiai bázissal a Gebe szolgáltatások fejlesztése mai napig is folyik, hiszen a kiváló minőség iránti szándék mindig újabb feladatokat jelent.

"Mindig jobban" Ez a filozófia felelősséget jelent - felelősség a megrendelőkkel és végfelhasználókkal, felelősség a munkatársakkal szemben.

A Gebe cég 40 évvel ezelőtti alapítása óta filozófiánk semmit sem változott. "Mindig jobban". Ez a nemes törekvés a mai napig érvényes.

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-05-30 11:33:57