logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Fűtéskorszerűsítés


Fűtéskorszerűsítés olcsón

A Gebe Kft. mesterei szakszerűen megvalősítják fűtése korszerűsítését

Tervezéstől a beüzemelésig!
Gebe logó

Fűtés, padlófűtés kiépítés, szerelés, javítás, Budapest területén.

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).
Fűtéskorszerűsítés

Modernebb technológia, alacsonyabb fogyasztás

A modern technológia már lehetővé teszi, hogy a fűtési rendszer hatásfoka akár a 90%-ot is meghaladja. Több megoldás is kínálkozik:
  • Alacsony hőmérsékletű fűtés: A beáramló hőmérséklet nem haladja meg a 60 fokot és a visszaáramló sem melegebb 40 foknál. Ideális esetben ezzel a technológiával a fűtőanyag egyharmada és a széndioxid kibocsátás fele megtakarítható. Emellett az alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerek a külső hőmérséklethez igazodva automatikusan szabályozzák a szükséges fűtési teljesítményt. Az alacsony hőmérsékletű fűtés kiváló példája a hőszivattyú, melyről itt olvashat többet.
  • Modulációs égő: Amíg a hagyományos kazán mindig újra és újraindul, ha a hőre szükség van, addig a modulációs kazán gyorsan és pontosan, fokozatmentesen igazodik az aktuális hőszükséglethez.
  • Kondenzációs kazán: Ez a technika a fűtőanyagot egyenesen megduplázza – a meleg füstgáz hasznosításával, ami egyébként elillanna. Ehhez egy hőcserélő van beépítve, ami a füstgázból meleg vizet kondenzál. Itt hő keletkezik, ami pótlólagosan a fűtővízhez kerül. Minél alacsonyabb a fűtési rendszer visszaáramló hőmérséklete, annál nagyobb megtakarítás érhető el a kondenzációs kazán alkalmazásával.

Válassza le a melegvíz ellátást!

Különösen nyáron lehet nagyon drága a fűtési rendszerhez kapcsolt melegvíz előállítás, hiszen mindig csak rövid idejű magas teljesítményre van szükség. A villanybojler, az elektromos átfolyós vízmelegítő, a napkollektor mind-mind energiatakarékosabb és lényegesen környezetbarátabb alternatívák a használati melegvíz előállításra.
Fűtéskorszerűsítés
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-05-30 12:50:53