logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Fűtéskorszerűsítés Ciró? Kazán?


Kondenzációs kazánnal, cirkófűtés kiépítése?

Fűtéskorszerűsítés kondenzációs kazánnal, cirkófűtés kiépítése? Ön dönt, mi megcsináljuk

Csak azzal a kéménnyel ne kellene bajlódni! – mondják sokan, akik fűtéskorszerűsítést terveznek kondenzációs kazánnal, illetve cirkófűtés kiépítésén gondolkodnak. Hát igen, sokakat az tart vissza ettől a váltástól, hogy vagy ki kell építeni a kéményt, vagy bélelni kell a meglévőt. Ez pedig plusz – nem is elhanyagolható – költség. És idő. A fűtésszerelő szerencsére több olyan megoldást is kínál az őt megkereső ügyfeleknek, amelyek közül ki tudják választani a számukra legmegfelelőbbet. És a legolcsóbbat.
 • Otthon melege program 2020 pályázati kiírásra ajánlat készítés magánszemélyeknek.
 • Fűtéskorszerűsítés otthon melege programra árajánlat készítés.

Sok lakásban elavult gázkonvektorok, esetleg még meglévő Héra gázégős cserépkályhák szolgáltatják a meleget

Való igaz: sok olyan házban, lakásban, nyaralóépületben terveznek fűtéskorszerűsítést, biztonságos cirkófűtés szereltetést, ahol addig elavultnak mondott gázkonvektorok, esetleg még meglévő Héra gázégős cserépkályhák szolgáltatták a meleget. Ha a fentebb emlegetett, a kéményekkel összefüggő aggodalmakat nézzük, akkor ki kell térni arra, hogy a gázkonvektoros lakásokban, házakban rendszerint átfolyós gáz vízmelegítők társulnak a rendszerhez. Az ilyen otthonokban tehát van kiépített kémény, csak azt kell tudni, hogy az milyen állapotban van.

A fűtésszerelőnek van egy jó híre. A cirkófűtés kiépítésének semmiképpen nem lehet akadálya a régi kémény. Azt „csak” alkalmassá kell tenni az új kazán kiszolgálására. A kéménymunkát sajnos nem lehet megúszni, hiszen több előírás is létezik erre vonatkozóan. Viszont jól teszi, ha a szakmában több mint negyven éve dolgozó, elismert fűtésszerelőt választ Gebe László személyében. Gebe László +36 30 949 2052

Hogy miért? Először is nem kell olyan szakik után kutatnia, akik „csak” kéményszereléssel, „csak” cirkófűtéssel, „csak” központi fűtéssel vagy „csak” padlófűtéssel foglalkoznak. Nálunk mindezt válogatás nélkül megrendelheti. Pontosan mit is? Ezeket:
 • Cirkó szerelés, cirkó csere.
 • Cirkó felújítás, cirkó tisztítás.
 • Cirkófűtés létesítése.
 • Családi ház fűtéskorszerűsítése.
 • Gázbevezetés.
 • Gázkazán felújítása.
 • Gáztervezés.
 • Panelfelújítás, fűtéskorszerűsítés.
 • Víz-, gáz-, fűtésszerelés.
 • Fűtési rendszerek tisztítása, átmosása.
 • Vízkő eltávolítása.
 • Cirkók, kazánok vízkőmentesítése.
 • Gázkészülékek vízkőtelenítése.
 • Fűtésrendszer vízkőtelenítése.
 • Fűtési rendszerek vegyszeres gépi tisztítása.
 • Padlófűtés gépi tisztítása átmosással.
 • Fűtés mágneses iszapleválasztó szűrő beépítése.
Lehet, hogy a lista nem is teljes. A lényeg, hogy bármilyen fűtésrendszerre állna át, ránk számíthat a kivitelezésben, a beüzemelésben és a karbantartásban is. Budapest egész területén és Pest megyében is.
Cirkó

Hat érv amellett, hogy tapasztalt, negyven éve a szakmában dolgozó fűtésszerelőt érdemes megbízni a munkával

Egy érvet már említettünk magunk mellett: azt, hogy nálunk egy helyen megrendelhet mindent, ami beletartozik a fűtéskorszerűsítésbe. A másik érv ezzel nagyban összefügg: a munkát a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük, ami persze csak egy dolog. Ennél talán fontosabb az ügyfelek szempontjából, hogy addig nem is távozunk a helyszínről, amíg be nem fejeztük az egész fűtéskorszerűsítést. Nem kell tehát külön-külön egyeztetni az időpontokat a kéményszerelővel, a fűtésszerelővel, a gázszerelővel, a villanyszerelővel, hiszen nálunk valamennyi szakma képviselője jelen van.

A harmadik érv a költséghatékonyság. Gondolja el! Ha az egyes munkafolyamatokat más-más szakemberre bízza, mindenki felszámolja a kiszállási díjat és a járulékos költségeket. Nálunk ez nem így megy. Ráadásul költséghatékony a munkánk abból a szempontból is, hogy a lehetséges megoldások, a beszerezhető alkatrészek közül ön választja ki a pénztárcájának leginkább megfelelőt.

A negyedik érvünk ugyancsak a szakmai múltunkból adódik. Rengeteg hasonló munkát végeztünk az elmúlt évtizedekben, ezzel nagy gyakorlatra tettünk szert, így nem fogunk tanácstalanul álldogálni az ön lakásában vagy házában, hogy akkor most mi legyen. Szinte nincs olyan helyzet, amivel legalább tucatnyi alkalommal ne találkoztunk volna. Ezzel is időt és sok-sok idegeskedést spórolunk meg önnek.

Komoly érv lehet mellettünk, hogy teljes körű ügyintézéssel együtt végezzük a munkát. Ugye azt nem kell külön kihangsúlyozni, hogy a kéményszerelés és a gázszerelés hatósági engedélyekkel is jár. Mi ezt mind elvégezzük ön helyett. És garanciát is vállalunk a munkánkra. Ez a hatodik érv.

Fűtéskorszerűsítés: Mi több alternatívát vázolunk fel a leendő ügyfélnek, és hagyjuk, hogy ő döntsön a belátása és a pénztárcája szerint

Mi azt mondjuk: ne hezitáljon, ha azon gondolkodik, hogy biztonságos cirkófűtést szereltessen az elavult gázkonvektorai, esetleg a még meglévő Héra gázégős cserépkályha helyett. A fűtéskorszerűsítés azt is jelenti, hogy elköteleződik a 21. századi alkalmazások mellett. Ezek többnyire igen környezetbarát – és természetesen használóbarát – megoldások. A mai készülékek rendkívül biztonságosak, jó hatásfokkal működnek, így biztos lehet abban, hogy olcsóbban szolgáltatják a lakás kellemes melegét, mint az elavult gázkonvektorok vagy a régi cserépkályhák. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy mindent ki kell dobni, ami régi. Sőt: éppen mi vagyunk azok, akik mindent megteszünk a régóta használt fűtő és tüzelő berendezések megmentéséért. De – lássuk be – mindennek van határa.

Feladataink közé tartozik a régi fűtési rendszerek javítása, tisztítása és karbantartása. Köztük radiátorok cseréje, légtelenítése, keringető szivattyúk cseréje. De az új dolgokban is számíthat ránk. Ha például padlófűtés kiépítése, padlófűtés szerelése a feladat. A lényeg, hogy önnek a legkényelmesebb legyen.

Elkötelezettek vagyunk az ügyfelek igényei iránt. Sok fűtésszerelő azzal próbál elismerést szerezni az ügyfelek körében, hogy mindig a legújabb – rendszerint a legdrágább – megoldásokat szorgalmazza, amikor fűtéskorszerűsítéssel keresik meg. Ha már korszerűsít, válassza a legújabbat, a legkorszerűbbet! – próbálják eladni a szlogent.

Mi nem feltétlenül osztjuk ezt a nézetet. Nem attól lesz a legboldogabb és a leginkább elégedett az ügyfél, ha azt rendeli meg, amit a fűtésszerelő a legjobbnak tart. Mi ehelyett arra törekszünk, hogy több alternatívát vázoljunk fel a leendő ügyfélnek, és hagyjuk, hogy ő döntsön a belátása és a pénztárcája szerint. Egy biztos: minket nem tudnak megoldhatatlan feladat elé állítani. Ha ön is szeretne több lehetőség közül választani, amikor fűtéskorszerűsítést tervez, hívjon minket!
Gebe logó

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Gázkészülék-fűtésszerelés árak

További hasznos információk: Fűtésszerelő

Cirkó
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-04-15 08:46:37