logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Gázszerelő telefonszáma


Ne felejtse el elmenteni

Ne felejtse el elmenteni a gázszerelő telefonszámát!

Az utóbbi egy évben háromszor volt szükség gázszerelőre. Minden alkalommal más jött ki, és minden esetben a korábbi szerelőre mutogatott a szaki, amikor meglátta az adott hibát. Ezzel a rövid történettel hívott fel minket egy ügyfél pár évvel ezelőtt. Aki valójában azt szerette volna, hogy végre találjon egy olyan budapesti gázszerelőt, akit bármikor el lehet érni, és aki felelősséget is vállal a saját munkájáért.
Gáztűzhely

Olyan gázszerelőt szeretett volna az ügyfél, akire bármikor számíthat

Érthető elvárás. Hiszen ahány szerelő, annyi “hóbort”. Mindenki máshogyan dolgozik, és a legtöbben szeretnek a másikra mutogatni, ha valami nem működik. Ha csak egy, azaz mindig ugyanazzal a szerelővel dolgoztatunk, ezektől megkíméljük magunkat, illetve ebben az esetben a gázszerelő keresgéléséből adódó stresszel sem kell számolnunk. Szóval egyből átéreztük az ügyfél helyzetét, és természetesen felajánlottuk a hosszú távú segítségünket.

Több bejegyzésünkben is írtuk már: ha megtaláltuk az ideális gázszerelőt, az első adandó alkalommal mentsük el a telefonszámát. Ennek pedig rendkívül egyszerű oka van. A legtöbb háztartásban több gázkészülék is található. Amik amellett, hogy időközönként elromlanak, rendszeres karbantartásra is szorulnak. Gondoljon csak bele: ott a konvektor, vagy ha nem konvektorral fűt, ott a gázkazán. Vagy az is lehet, hogy cserépkályhát használ, de akkor is van egy úgynevezett Héra égő, aminek a karbantartását, javítását megint csak a gázszerelő végzi. És ezzel még nincs vége a sornak. Ott van a gázos vízmelegítő vagy cirkó fűtés esetén a kombi gázkazán. Végül számoljunk a gáztűzhellyel is! Valakinek ezt is be kell kötnie, illetve a karbantartást is el kell végeznie. Bármennyire is szeretjük ez utóbbit elmellőzni. Ez - mármint a karbantartást végző szaki - szintén a gázszerelő lesz. Vagyis a gázszerelő nem csak egy szerelő a sok közül.

A gázszerelő sokkal több annál

Orvoshoz is ugyanahhoz szeretünk járni. Jó példa erre az ortopédus. Nem megyünk más orvoshoz a hátfájásunkkal és a térdízület problémáival. Mindkét esetben a már korábban bevált ortopédus lesz az, aki segít. Szóval, ha elromlik a konvektor, akkor is ugyanazt a gázszerelőt hívjuk, mint amikor a gázkazánt kell karbantartani. Legalábbis így lenne célszerű... Már amennyiben elmentettük annak a bizonyos gázszerelőnek a számát. És itt kanyarodjunk kicsit vissza a bevezetőben említett történethez.

Természetesen megkérdeztük az ügyféltől, hogy miért hívott minden esetben más szakembert a gázkészülékekkel kapcsolatos problémák elhárítására. Erre csak annyit mondott, hogy az első szakemberrel nem volt megelégedve, a második számát nem mentette el, és később már nem találta azt meg. A harmadik után pedig azért keresett meg minket, mert az illető szaki nem csinált mást, csak az előző gázszerelő munkáját minősítette. Nem túl kedvesen. Ez pedig nem volt szimpatikus. Ráadásul a munkát is szerette csak épphogy elvégezni. Így jutottam el önökhöz - mondta.

A telefonbeszélgetés után természetesen kimentünk a címre, az átfolyós gázos vízmelegítővel volt probléma. A meghibásodáshoz se a korábbi szerelőnek, se az ügyfélnek nem volt köze. Egyszerűen csak a membrán ment tönkre, illetve a thermo elemet kellett kicserélni. Az ügyfélnek szimpatikus volt, hogy a szerelés rugalmasan ment és gördülékeny volt. Ezért még arra is megkért minket, hogy a konvektorok karbantartását is tegyük meg - ha már ránk talált. Jól tette, hogy szólt, ugyanis a konvektor piezo gyújtója már nagyon a végét járta. Természetesen cseréltük, illetve egy általános biztonsági vizsgálatra is sort kerítettünk. Megnéztük, hogy szivárog-e a gáz, nem áramlik-e vissza a szén-monoxid. A konvektoroknál és a fürdőben, a vízmelegítőnél is megtettük ezt. Szerencsére ezzel akkor nem volt gond. De ettől még szükség van a rendszeres ellenőrzésre - hívtuk fel a figyelmét a megbízónak. A teljes munka egyébként nem tartott tovább két óránál, amibe belefért egy gázos vízmelegítő javítás és a komplett fűtési rendszer biztonsági ellenőrzése. Az ügyfél kifejezetten elégedett volt, de leginkább annak örült, hogy végre talált egy olyan gázszerelőt Budapesten, akit bármikor lehet hívni. Elmondtuk ugyanis neki, hogy minket akár hétvégén és ünnepnapokon is kereshet, reggel héttől este hét óráig fogadjuk a hívásokat. Sőt, még garanciát is adunk az általunk elvégzett munkára. A megbízó nem hitt a fülének: nem gondolta volna, hogy van ilyen gázszerelő Budapesten. Azonnal mentette is számunkat. Gebe László +36 30 949 2052

Azóta egyébként minden évben hív minket az illető, akinél a gondos karbantartásoknak hála, több éve nem volt gázkészülék meghibásodás.
Amire mi is rendkívül büszkék vagyunk, hiszen ez is azt igazolja, hogy ha keresünk magunknak egy megbízható gázszerelőt, és áldozunk a rendszeres karbantartásra, nem lesz szükség idő előtti javításra. Illetve akkor is lesz kit felhívni, amikor új gázkészüléket kell bekötni. Legyen szó egy egyszerűbb gáztűzhelyről, ahol a flexicsőre kell csatlakoztatni a készüléket, vagy egy bonyolultabb gázos vízmelegítő cseréről, ahol már kéményt is kell bélelni. Vagy netán olyan munkáról, amikor gáztervre is szükség van.

A tanulság tehát az, hogy ha megvan az ideális gázszerelő, “ne engedjük el”. Jobb, ha a gázkészülékeinkkel egyetlen szakértő foglalkozik. Az pedig még jobb, ha a munkájára még garanciát is vállal.

Mi ilyen cég vagyunk, így ha gázszerelőt keres Budapesten, hívjon minket! És ne felejtse el elmenteni a számunkat!

+36 30 949 2052

Gebe logó

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Gázkészülék-fűtésszerelés árak

További hasznos információk: Gázkészülék szerelő Budapest

Gáztűzhely
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-04-06 14:20:08