logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

A jó gázkészülék szerelő


Milyen egy jó gázkészülék szerelő?

Olyan, aki mondjuk olcsó kiszállással, nem kell rá heteket, hónapokat várni. Precízen végzi el a munkáját. Nem mellesleg rendelkezik tapasztalattal, rutinos a gázszerelési feladatokban. Ez a minimum, amit ma el lehet várni egy gázkészülék szerelőtől. De az se mindegy, hogy a gázkészülék szerelő milyen berendezésekhez ért.

Mi például a kazánok közül javítunk Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Colibri, Demrad, Dég, Éti, Fég és Ferroli készüléket.

Mivel foglalkozik még a gázkészülék szerelő?

Ugyanakkor foglalkozunk gáztűzhely bekötéssel, meghibásodás esetén annak javításával, amennyiben szükséges, cseréjével. A márkákat és a típusokat nehéz lenne felsorolni. Gyakorlatilag bármilyen tűzhelyről van szó, minket nyugodtan hívhat.

Ugyanez a helyzet a konvektorokkal és a gázos fűtőtestekkel is. Szóval legyen a készülék Gorenje, Hajdu, Héra, Hermann, Hőterm, Hydrotherm, Immergas, Indesit, Junkers, Lampart, Mora, Nextra, Ocean, Pelgrim, Quadriga, Radiant, Radson, Saunier duval, Termomax, Termotéka, Vaillant, Vesta, Westen, Zanussi, mi segítünk a javításban és a beüzemelésben is. Gázkészülék javítás

És ez utóbbi szintén egy nagyon fontos információ. Ugyanis a gázkészülék szerelő nem csak javítással foglalkozik, be is üzemeli az adott berendezést. Akár gázkonvektorról, gáztűzhelyről, vízmelegítőről, gázkazánról van szó, ránk minden esetben számíthat. Mondhatni, ami gázkészülékekkel kapcsolatos munka, abban mi tudunk segíteni. Méghozzá magas színvonalon. Ezt a szakmában eltöltött több mint 40 év garantálja.
Gázkészülék karbantartás 1

A gázkészülék szerelő karbantartással is foglalkozik

Amivel még a javításon és a beüzemelésen felül megbízhat minket, az a gázkészülék karbantartás. Ezt azért emeljük ki külön, mert az emberek többsége erre nem igazán áldoz. Sem időben, sem anyagi tekintetben. Pedig rendszeres karbantartás nélkül nagy valószínűséggel hamarabb meghibásodnak a készülékek. És ez a gázkészülékekre különösen igaz. De mondhatni az, hogy elromlik egy berendezés, mellékes dolog. Legalábbis sokkal fontosabb az, hogy az egészségre ne legyen veszélyes a készülék működése. Ha más nem, legalább ez motiváljon minket, amikor aktuálissá válik a gázkészülék karbantartása. Azok a berendezések, amiket gázkészülék szerelő nem ellenőriz le évente, legfeljebb két évente, nagyobb eséllyel koszolódnak el annyira, hogy akár a szén-monoxid is visszaáramolhat a lakásba. Amiről talán ön is tudja, hogy még halált is okozhat. A gázkészülék szerelő

Vagyis fontos, hogy tudjuk: a gázkészülék szerelő javít és be is üzemel készülékeket, de ennél még fontosabb talán, hogy karbantartást is végez.

Minket legalábbis a berendezés felülvizsgálatával is megbízhat.

Összegezve a gázkészülékekkel kapcsolatos feladatokat: gázkészülék csere, gázkészülék beüzemelés, gázkészülék szerviz, teljeskörű gázkészülék javítás - akár a helyszínen, akár műhelyben -, illetve gázkészülék karbantartás. Vállaljuk továbbá teljeskörű fűtési rendszerek kiépítését. Valamint sürgősségi esetek elhárítását. Azaz szivárgási hibák műszeres feltárását, ehhez kapcsolódó hibák elhárítását.

Mindezek elvégzésében hol számíthat ránk?

A legtöbb megbízást Budapestről kapjuk, de munkát nem csak a fővárosban vállalunk. Pest megye bármelyik pontjáról hívhat minket. Igaz, egy távolabbi cím esetén nyilván hosszabb kiszállási idővel kell számolni, de ha tapasztalt gázszerelőt keres, talán megéri egy kicsivel több időt várni.

A leggyakoribb munkákat tekintve a legtöbb megkeresés egyértelműen a gázkészülék cseréhez köthető. Bár kerületenként ez is változik. Mások ugyanis az igények egy családi házas övezetben és mást vár el az, aki panellakásban vagy mondjuk egy belvárosi műemlék lakásban él. Utóbbi esetben gyakori, hogy konvektor javítása, gázos vízmelegítő szervizelése miatt hívnak minket. A családi házas övezetekben a központi fűtéssel kapcsolatos hibák, ellenőrzések a leggyakoribb teendők. Míg a panellakásokban inkább a tűzhely bekötése, beüzemelése, esetleg annak a javítása a megbízás tárgya. Ezekben a lakásokban ugyanis többnyire távhős fűtés van, így a tűzhelyen kívül más gázkészülék nincs is a lakásban.

Mennyi ideig tart általában egy gázkészülékkel kapcsolatos munka?

Valószínűleg a szakmai tapasztalatunknak is köszönhető, hogy a legtöbb esetben a kiszállással együtt legfeljebb egy-két órán belül elvégezzük a feladatot. Még a komplexebb javítási munkák is megvannak ennyi idő alatt. Korábbi bejegyzéseinkben már utaltunk arra, hogy a szakmában eltöltött negyven év alatt gyakorlatilag mindenféle márkájú gázkészülékkel találkoztunk. Illetve láttuk azt is, melyiknek mi a gyenge pontja. Ezáltal hiba megtalálása, a szervizelés is jóval gyorsabban megy.

Persze vannak olyan esetek, amikor azért nálunk is lassabbak a gázszereléssel kapcsolatos teendők. Ez persze nem a tapasztalatunk hiánya miatt, hanem a munka természete miatt van így. Ilyen például a gázfűtés, egészen pontosan a cirkó kiépítése. Merthogy ezzel is foglalkozunk.

Legyen szó egyszerű karbantartásról vagy komplex fűtési rendszerek kiépítéséről, ránk számíthat.

Ami pedig még az előzőekből következik:
A gázkészülék szerelő nagy valószínűséggel vízvezeték szereléshez is ért. Legalábbis a jó gázkészülék szerelőnek értenie kell ehhez. A vízmelegítőknél, a fűtési rendszereknél ugyanis sok esetben vízszerelői tudásra is szükség van. Vízmelegítő ellenőrzése

Nálunk ez is megvan. Úgyhogy ha víz-, gáz-, fűtésszerelő szakemberre van szüksége Budapesten, Pest megyében, keressen minket! Gázkészülék javításban, beüzemelésben és karbantartásban is számíthat ránk.

Méghozzá a hét minden napján, még hétvégén is. Reggel hét órától este hét óráig hívhat minket. Akár még ünnepnapon is vállaljuk a sürgős esetek elhárítását.

Hívjon minket! A számunk: Gebe László +36 30 949 2052 Ugyanezt a számot hívja akkor is, ha csak tanácsot szeretne kérni. A bejegyzésünkben ugyanis nem említettük, de talán fontos: akár az egyes gázkészülékekkel kapcsolatos kérdések esetén is kereshet minket. Még az egyes készülékekre vonatkozó tapasztalatainkról is nyugodtan érdeklődhet.

Szerintünk egy jó gázkészülék szerelőtől kérdezni is lehet. Minket legalábbis bátran hívhat. Tárcsázza ezt a számot!

GEBE Kft. +36 30 949 2052

Gebe logó

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Gázkészülék-fűtésszerelés árak

További hasznos információk: Gázkészülék szerelő Budapest

Gázkészülék karbantartás 1
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-03-03 16:24:35