logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

A jó gázkazán szerelő


Mik a jó gázkazán szerelő ismérvei?

Kazán szerelőt keres Budapesten, Pest megyében? Hívja Gebe László, arcképes igazolvánnyal rendelkező fűtésszerelő mestert! Akár már reggel hét órától fogadjuk a hívását. Még hétvégén és ünnepnapokon is.

A számunk: + 36 30 949-2052

 • Kazán szerelés
 • Kazán beüzemelés
 • Kazán csere
 • Gázkazán karbantartás
Legyen szó bármilyen, gázkazánnal összefüggő, szakértőt igénylő teendőről, ránk számíthat.

A gázkazán szerelő és a kazán szerelő között is óriási a különbség

Sokan nem is mérlegelik, hogy milyen szakértő az, aki felhívnak. A legtöbb ügyfél sajnos csak arra koncentrál, hogy a felkeresett kazán szerelő gyorsan kiérjen a helyszínre.

Ennél azonban több mindent kell figyelembe venni a gázkazán szerelő kiválasztásakor.

Persze tudjuk, hogy a gyorsaság a választáskor egy rendkívül lényeges szempont. Az a gázkazán szerelő, akinek hetekkel későbbre van csak szabad időpontja, aligha nyeri el az ügyfél kegyeit. Pedig ha jobban belegondolunk, ez nem lehet véletlen. Hiszen ha valaki nem lenne jó a szakmájában, valószínűleg nem lenne ennyire keresett.

Mindenesetre kétségtelen, hogy a jó gázkazán szerelő az időpontok tekintetében is rugalmas. Vagyis annak ellenére, hogy elfoglalt, megpróbál valamilyen kompromisszumot kötni az ügyféllel.

A jó kazán szerelő prioritási listát is vezet, és fenntart helyet a sürgős eseteknek is. Merthogy a kazán szerelésnél előfordulhat, hogy a munka nem várhat. Különösen az olyan helyzetekben, amikor kazán adja a használati melegvizet vagy mondjuk a fűtési szezonban romlik el a készülék.

Amennyiben karbantartási munkáról van szó, a munka elvégzésének időpontja már lehet távolabbi. Az ilyen teendők ugyanis tervezhetők.

A szerelési időponttal kapcsolatos rugalmasság viszont csak egy dolog. A jó kazán szerelőnek természetesen szakmai tudással is rendelkeznie kell. Aminek meglétét persze nehéz lemérni egy telefonhívásból. Ami utalhat a hozzáértésre, ha évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gázkazán szerelő. Erre nyugodtan rákérdezhetünk a beszélgetés során.

Az évtizedes tapasztalat egyébként nem csak arra garancia, hogy valaki ért a gázkészülékekhez és minőségi lesz az elvégzett munka, hanem arra is, hogy gyorsan megoldódik a problémánk. A szakmában jártas kazán szerelők ugyanis a hibát meglátva egyből tudják, hogy mit kell tenniük. A tapasztalt gázkazán szerelő sokat látott már. Tudja, hogy mi minek a következménye, azaz melyik probléma miből ered. Vagyis azonnal tudja javítani a kazánt. Nem megy el az idő a hibakereséssel és javítással való kísérletezéssel. A tapasztalt kazán szerelő nem fog mindenfélét kipróbálni, ő tudja, mit kell tenni ahhoz, hogy újra kifogástalanul működjön a gázkazán.

Nem mellesleg a jó gázkazán szerelő garantáltan biztonságosan dolgozik. Egészen pontosan: úgy végzi el a hiba kijavítását, hogy a biztonsággal nem lesz gond. Merthogy mégiscsak gázról van szó. Ami nem játék. Ez fontos.

A jó kazán szerelő nem csak az alap technológiát ismeri jól, hanem a márkák tekintetében is képben van. Jól tudja, hogy mire kell figyelni egy Bosch-nál és mi az, ami gyakori hiba mondjuk egy régi FÉG-nél.

Továbbá egy jó gázkazán szerelő mer garanciát vállalni az általa elvégzett gázkazán szerelési munkákra. Az a szakember, aki biztos a tudásában, bátran ad jótállást. Számára mindez nem jelent rizikót.

Erre ugyancsak nyugodtan rákérdezhetünk már a telefonhíváskor.

Ahogy arra is, hogy a megkeresett kazán szerelő rendelkezik-e arcképes gázkészülék szerelő igazolvánnyal.

Ha ilyet fel tud mutatni a szakember, nem igazán lehet kétségünk a szaktudását illetően.

Végül a jó gázkazán szerelő a pontosságra is ügyel. És itt nem csak a szerelést illető precizitásra gondolunk. Hanem az időpontok betartására is. Jó teszt lehet, ha kérünk egy visszahívást. Ha a kazán szerelő a megbeszélt időpontban újra jelentkezik, az már utalhat arra, hogy a szerelés időpontját is tartani fogja.

Gondoljon csak bele: megbeszéli, hogy az adott napon, adott órában érkezik a kazán szerelő, ön meg csak vár és vár... Aztán a gázkazán szerelő vagy órákat késik, vagy rosszabb esetben meg sem érkezik. Ez egy hétvégére megbeszélt időpont esetén is bosszantó, nem beszélve arról, ha a szerelés napjára szabadnapot veszünk ki. Jobb előbb “tesztelni” a gázkazán szerelőt.

Miért válasszon minket, ha kazán szerelőt keres Budapesten?

Egyrészt mert rendkívül rugalmasak vagyunk a szerelés időpontját illetően. Minket akár hétvégén vagy ünnepnapon is elér. Ráadásul már reggel hét órától hívható a számunk: +36 30 949-2052. Ha pedig sürgős munkáról van szó, megpróbálunk azonnal a helyszínre menni. Igény esetén akár Budapesten kívüli településekre is. Mi egész Pest megyében vállalunk kazán szerelést.

A második ok, amiért megéri minket választani, ha kazán szerelőt keres: mi már negyven éve a szakmában vagyunk. Jól ismerünk minden gázkészülék márkát. Szinte nincs olyan meghibásodás típus, amire ne tudnánk javítási javaslatot tenni, illetve megoldani a hibát.

Mindezek mellett mi garanciát is vállalunk az általunk elvégzett munkára. Számunkra nem rizikós jótállást adni. Mi, tapasztalt kazán szerelőként bízunk a saját szakértelmünkben.

Nem mellesleg az időpontokat, a határidőket is precízen kezeljük. Nálunk nincs olyan, hogy nem érünk oda a megbeszélt napon, a lefixált időpontban.

Végül - és talán ez az egyik legfontosabb érv mellettünk - mi rendelkezünk fényképes gázkészülék szerelő igazolvánnyal. Mi nem csak mondjuk, hogy szakértők vagyunk, hiszen a hivatalos jogosultság bizonyítja, hogy jól választ, ha minket hív.

Tegyen így! Budapesten, Pest megyében keresse Gebe László, arcképes igazolvánnyal (G/008333) rendelkező gázszerelő mestert. A telefonszámunk: + 36 30 949-2052

Legyen a feladat:
 • kazán szerelés,
 • kazán tisztítás,
 • gázkazán csere,
 • gázkazán karbantartás,
 • gázkazán beüzemelés,
 • kazán szerviz,
minket nyugodt szívvel kereshet. Várjuk a hívását!

Gázszerelő, gázkészülék szerelő gyorsszolgálat

A Gebe Kft. mesterei minden nap, még ünnepnapokon is állnak rendelkezésére!

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7 órától (ünnepnapokon is).

Nézesse át szakembereinkkel gázkészülékeit!

 • Több évtizedes tapasztalat!
 • Hétvégén is dolgozunk!
 • Magas szintű szakmai felkészültség!
 • Gyors, precíz, tiszta munkavégzés!
 • Garanciavállalás írásban!
Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Gázkészülék-fűtésszerelés árak

Gázkazán szerelés BUDA

A Budai oldalon a Gebe Kft. gyors-szolgálata sürgősséggel hívható a következő területeken:
 • Budapest I. kerület: Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán
 • Budapest II. kerület: Pasarét, Adyliget, Hidegkút, Pesthidegkút, Budaliget, Rózsadomb
 • Budapest III. kerület: Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Kaszásdűlő, Aquincum (Római)
 • Budapest XI. kerület: Kelenföld, Gellérthegy (Újbuda), Szentimreváros, Őrmező, Albertfalva, Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos
 • Budapest XII. kerület: Svábhegy, Pesthidegkút, Zugliget, Hűvösvölgy
 • Budapest XXII. kerület: Rózsavölgy, Budafok, Budatétény, Nagytétény

Gázkazán szerelése PEST

A Pesti oldalon a Gebe Kft. gyors-szolgálata sürgősséggel hívható a következő területeken:
 • Budapest IV. kerület: Újpest, Káposztásmegyer (Megyer)
 • Budapest V. kerület: Belváros
 • Budapest VI. kerület: Terézváros
 • Budapest VII. kerület: Erzsébetváros
 • Budapest VIII. kerület: Józsefváros
 • Budapest IX. kerület: Ferencváros
 • Budapest X. kerület: Kőbánya
 • Budapest XIII. kerület: Angyalföld, Lipótváros
 • Budapest XIV. kerület:. Zugló
 • Budapest XV. kerület: Újpalota, Rákospalota (Palota)
 • Budapest XVI. kerület: Sashalom, Cinkota, Árpádföld, Rákosszentmihály, Mátyásföld
 • Budapest XVII. kerület: Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert
 • Budapest XVIII. kerület: Pestszentlőrinc (Lőrinc), Pestimre, Havanna
 • Budapest XIX. kerület: Kispest, Wekerletelep
 • Budapest XX. kerület: Erzsébet, Pesterzsébet
 • Budapest XXI. kerület: Csepel
 • Budapest XXIII.kerület: Soroksár

Gázkazán javítás Pest megye

Pest megyében a Gebe Kft. gyors-szolgálata sürgősséggel hívható a következő területeken:
Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel , Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csővár , Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd , Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Kőröstetétlen, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykőrös, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztavacs, Pusztazámor, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Ráckeve, Rád, Solymár, Sóskút, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok


További hasznos információk: Fűtésszerelő

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2021-09-09 15:59:52