logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Gázkazán vagy gázkészülék szerelő


Mielőtt gázkészülék szerelőt hív!

Gondolja végig mindezeket, mielőtt gázkészülék szerelőt hív Budapesten

Elromlott a gázkazán? Hívja a gázszerelőt! Ez a két mondat akár egy rövid tévéreklámban is elhangozhatna, vagy megjelenhetne egy óriás plakáton is. Persze csak akkor, ha még mindig a hetvenes-nyolcvanas években lennénk. Amikor úgy szólt a reklám – emlékeznek? –, hogy „Cipőt a cipőboltból!” De melyik cipőboltból? És milyen cipőt? Erre már nem tért ki a reklámozó. Tehát az egész nem ért semmit. És az se ér semmit, hogy „Hívja a gázszerelőt!” Ennél ma már több kell. A legfontosabb, hogy tudjuk, melyik gázszerelőt hívjuk. Sok minden itt dől el.

Gázkazán szerelő, gázkészülék szerelő, gázkazán szerviz van elég Budapesten. De kit érdemes hívni, ha javítani, szerelni, tisztítani kell?

Gázkazán szerelő, gázkészülék szerelő, gázkazán szerviz van elég Budapesten. Úgyhogy nincs is nehéz dolga az ügyfélnek, ha elromlott a gázkazánja vagy bármelyik más gázkészüléke, ami addig kifogástalanul működött.

Ha találomra, véletlenszerűen tárcsázza valamelyik gázkazán szerelő, gézkészülék szerelő vagy gázkazán szerviz telefonszámát Budapesten, nem biztos, hogy az önnek legmegfelelőbb helyen csörög majd a telefon. Jogos persze a kérdés: honnan tudja az ügyfél, vajon jó helyre telefonált-e, ha egyetlen gázszerelőt se ismer személyesen? Hiszen valamennyi azt „reklámozza” magáról, hogy a szakmáját régóta művelő, felkészült szakember. Ám ezt bizonyítani is kell.

A tapasztalat azonban sajnos mást mutat.

Vannak gázszerelők, akik azt állítják magukról, hogy az ügyfél hívására azonnal indulnak is a helyszínre megjavítani a gázkészülék hibáját. Aztán az ügyfél csak vár és vár, újra telefonál, aztán megint vár, míg végül nagy nehezen megérkezik a szaki. Szabadkozik, hogy útközben máshoz is be kellett ugrania, egyébként pedig sok volt a hívása, és így tovább. Végül csak odaér, de mielőtt hozzálátna a munkához, megint szabadkozik: ez a gázkazán nem is olyan, amire ő gondolt. Ugyan ő tapasztalt gázkazán szerelő, de speciel ehhez a típushoz nem szívesen nyúl hozzá. Inkább ajánl valaki mást.

Vagy: hozzáfog ugyan a gázkészülék javításához, de rögtön azzal kezdi, hogy megdorgálja az ügyfelet. Miért most hívta? A gázkazán ugyanis már az utolsókat rúgja, nem biztos, hogy érdemes megjavítani. Ha korábban szólt volna az ügyfél, vagy gondoskodott volna a gázkészülék rendszeres karbantartásáról, most nem itt tartanánk – hangzik a kioktatás.

De vannak olyan gázkazán szerelők is, akiknek addig terjed a tudományuk, hogy szétszedik a gázkazánt vagy az éppen javításra szoruló bármelyik gázkészüléket, aztán dolguk végezetlenül elmennek, arra hivatkozva, hogy nincs náluk megfelelő szerszám vagy alkatrész. Azt ígérik, pár napon belül majd újra jönnek egy egyeztetett időpontban. Ami rendszerint éppen nem a legmegfelelőbb – mármint az ügyfél szempontjából.
Mini kazán

Jól teszi minden gázkészülék tulajdonos – és nem csak Budapesten -, ha rendszeresen karbantartja a berendezéseit

Önnél is járt már ilyen gázkészülék szerelő Budapesten?

De olyannal is találkozhatott, aki menet közben eltévedt. Kétszer is. Egyszer azért, mert nem ismerte eléggé Budapest utcáit, és előbb egy másik kerületben kalandozott, és csak másnap ért a megfelelő címre. Ahol aztán újra eltévedt, abban az értelemben legalább is, hogy azt hitte, fél óra alatt végez a javítással. Nem így lett. De neki mennie kellett tovább, mert egy másik helyen várták. Ott is hagyta a szétszedett gázkazánt, azt ígérve, hogy másnap visszamegy. Végül három nappal később csöngetett be a lakásba, amikor is hozott magával egy másik szakit, aki aztán nagy nehezen újra működő képessé tette a gázkészüléket.

Nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy leleplezzük az illetőt: nem értett a gázkazánhoz, ezért húzta-halasztotta a munkát, mígnem egy hozzáértővel azért csak befejezte.

Külön fejezetet érdemelne a gázkészülék tisztítás ügye. Nincs olyan gázkazán szerelő, gázkészülék szerelő vagy gázkazán szerviz Budapesten, amelyik ne azzal foglalkozna a weboldalán, hogy mennyire fontos a gázkazán vagy bármilyen más gázkészülék - beleértve a gázkonvektort, a gáztűzhelyt és minden egyéb, gázzal üzemelő háztartási berendezést - évenkénti rendszeres karbantartása, szervizelése.

Ezzel nincs is semmi probléma. Valóban: jól teszi minden gázkészülék tulajdonos – és nem csak Budapesten -, ha rendszeresen karbantartja a berendezéseit, hiszen azzal optimálissá teheti a gázfogyasztást, valamint megnövelheti a készülékek élettartamát. Ez két nagyon fontos szempont és érv a szervizelés mellett. Ám azért jó, ha az ügyfelek tisztában vannak azzal, hogy számos gázszerelő, gázkazán szerelő szereti összekötni a karbantartást egy kis plusz bevétellel. Azt pedig úgy lehet elérni, ha minél több gázkészülék alkatrészt kicserélnek, hiszen így növelhető a szervizeléssel eltöltött munkaórák száma, és az új alkatrész beszerelése is némi plusz költséggel jár.

Amit eddig leírtunk, azt mind-mind az ügyfelektől tudjuk. Olyanoktól, akik csalódtak a korábban náluk járt gázkazán szerelő, gázkészülék szerelő munkájában, hozzáállásában Budapesten.

Hogy miért minket hívjon, ha gázkazán szerelő, gázkészülék szerelő, gázkazán szerviz igénye van Budapesten?

Reméljük, ezek csak kirívó esetek. Ám azt ne tagadjuk, hogy rontják a gázkazán szerelő és a gázkészülék szerelő szakma presztizsét, megítélését. A mi célunk pedig éppen ennek az ellenkezője. Azt szeretnénk – és mindig is arra törekedtünk a mögöttünk hagyott több mint negyven év során -, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek, és bizalommal forduljanak hozzánk.

Hogy miért minket hívjon, ha gázkazán szerelő, gázkészülék szerelő, gázkazán szerviz igénye van Budapesten?

Mert ha azt ígérjük, hogy rögtön indulunk a helyszínre, akkor az úgy is lesz. Hétvégén és ünnepnapokon is az ügyfelek rendelkezésére állunk. Nem fogunk eltévedni Budapesten, hiszen több mint negyven éve nap, mint nap a város utcáit járjuk. Ha hozzáfogunk a gázkazán vagy bármilyen más gázkészülék javításához, tisztításához, akkor azt a lehető leggyorsabban be is fejezzük. A munkatársaink kiváló szakmai felkészültséggel végzik a munkájukat. Nagy tapasztalattal rendelkeznek, ezért szinte nincs is olyan gázkazán vagy gázkészülék, aminek a gyors és szakszerű javítását, tisztítását, karbantartását ne tudnák elvégezni.

Ha már a karbantartásnál tartunk: semmiképpen nem az a célunk, hogy kicseréljük az alkatrészeket. Amit lehet, megjavítunk, mert híve vagyunk a pénztárcabarát megoldásoknak.

És ami talán még fontos: a munkánkra írásos garanciát vállalunk. Ezzel lényegében egy hosszabb távú kapcsolatot alapozunk meg az ügyfelekkel.

Ha elnyertük a bizalmát, hívjon bennünket, ha gázkazán szerelőre, gázkészülék szerelőre van szüksége Budapesten! Nem fogunk csalódást okozni.
Gebe logó

Gebe László +36 30 949 2052

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Fűtéskorszerűsítés árak: Gázszerelés árajánlat kérés
További hasznos információk: Gázkészülék szerelő Budapest

Mini kazán
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-04-25 13:35:45