logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Bosch gázbojler helyett villanybojler


Bosch gázbojler cseréje villanybojlerre

Miért éri meg önnek a Bosch gázbojler helyett villanybojlert szereltetni?

A gázbojlert kötelező évente ellenőriztetni. Ilyenkor a szakember felméri a gázbojler állapotát. Amennyiben hibásan, netán az egészségre veszélyt jelentve működik a készülék, a szakember a gázbojler javítására, cserére szólítja fel a tulajdonost. Ami nem olcsó mulatság. A bojler javítás még csak-csak megfizethető. A bojler csere viszont rendkívül költséges. Sőt, bizonyos esetekben engedélyköteles is. Plusz a kémény béleltetése is kötelező. Van azonban más megoldás a korszerűsítésre: a gázbojler helyett villanybojlert szereltessen.
Bosch gázbojler

A gázbojler cseréje villanybojlerre - egyszerű és nem jár felfordulással

Amikor szükségessé válik a gázbojler cseréje villanybojlerre, a legtöbb ingatlan tulajdonos a bontási és szerelési munkálatoktól tart. Mindenki tudja ugyanis, hogy az új villanybojlernek szüksége van egy új vezetékre, amit a lakáson belül kell elvezetni a biztosíték táblától egészen a készülékig. Ezt kétféleképpen lehet megoldani. Az egyik lehetőség az, amikor a falon belül vezetjük el a vezetéket, a másik lehetőség pedig, amikor egy kábelcsatornát használunk. Ez utóbbi nem igényel bontást.

Miben segít a bojler szerelő?

Villanybojlerre való átállás esetén - a jelenlegi szabályoknak megfelelően 3 X 1.5 mm-es vezetékkel - beköti az új készülékét. Kérés esetén, felszerel otthonában egy FI relét is, (áram-védőkapcsoló). Amit ajánlatos kérni, hiszen ez egy érintés-védőkapcsoló. Ez az esetleges meghibásodás esetén, azonnal feszültségmentesít és leold.

Mit vállal még a villanybojler szerelő munkatársunk?
  • Gázbojler cseréjét - akár 120 literes - villanybojlerre
  • Gáz vízmelegítő cseréjét villanybojlerre

Amennyiben mégis ragaszkodna a meglévő Bosch gázbojleréhez, szakemberünkre számíthat
  • gázbojler javítás,
  • gázbojler karbantartás
  • esetén is.
Ha Bosch gázbojler helyett villanybojler cseréjét tervezi, vagy a meglévő Bosch gázbojler javítását kérné, esetleg a karbantartási feladatokhoz keres szakembert, akkor hívjon minket bizalommal.

Mesterembereink több éves tapasztalattal és márka ismerettel rendelkeznek. Továbbá írásos garanciát is adunk önnek a bojler csere, a bojler javítás és a bojler bekötés munkálatairól.

Budapesten és egész Pest megyében vállaljuk a bojler bekötést és javítást, és nem csak hétköznap, hanem hétvégén illetve ünnepnapokon is. Már reggel 7 órától fogadjuk a hívásait!

Ha megbízható, szakértő bojler szerelő partnert keres, akkor hívja Gebe Kft-t!

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logó
Gebe László - Bosch bojler szerelő mester

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Bosch gázbojler
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-02-24 17:56:14