logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Jó gázkészülék szerelő


Hova tűntek Budapestről?

A lakástulajdonos, aki nem mentette el a gázkészülék szerelő telefonszámátGázkészülék szerelő, pontosabban az igazán jó gázszerelő megtalálása manapság nem könnyű. Ezért ha rátalált egyre, “ne engedje el”. A gázszerelőre ugyanis a legváratlanabb helyzetekben is szükség lehet. Ne járjon úgy, mint az a lakástulajdonos, aki nagy nehézségek árán felkutatott egy korrekt gázszerelőt Budapesten, de nem mentette el a számát. Majd két hét múlva, amikor egy másik gázkészüléke hibásodott meg, nem talált rá újra. Az a szerelő pedig, aki három hét után kijött, drágán dolgozott, és még a munkát se végezte el száz százalékosan. De kezdjük elölről a történetet.

Hova tűntek a jó gázkészülék szerelők Budapestről?


Az illető lakástulajdonos vásárolt egy lakást, ahol gázkonvektor fűtötte a helyiségeket. Mit tesz ilyenkor az ember? Természetesen biztosra megy, és mielőtt begyújtaná a konvektort, leellenőrizteti azt egy gázkészülék szerelővel. A lakás Budapesten volt, így nem kell mondanunk, hogy számára a gázkészülék szerelő felkutatása komoly kihívással ért fel. Az első természetesen az, hogy megkérdezi az ismerősöket arról, hogy kinek van fűtésszerelő ismerőse. Olyan gázkészülék szerelő, akik nem csak a vadonatúj kazán, vízmelegítő bekötésével foglalkozik, hanem a régi készülékek javítását és cseréjét is vállalja. Nem kell mondanunk, hogy nem tolongtak azok az ismerősök, akik segíteni tudtak. Akinek volt is ötlete, az hozzátette: azért csak óvatosan ezzel a gázszerelővel, ugyanis kicsit drágán dolgozik, meg aztán nem is volt kifogástalan az általa elvégzett munka.

Na, már itt látta a lakástulajdonosunk, hogy nem lesz egyszerű. Persze feladni nem lehet, akkor jön az internet, mint az egyik legjobb gázkészülék szerelő adatbázis. Nem is tett mást: beírta a keresőbe: gázkonvektor javítás Budapest. Volt is bőven találata, úgyhogy indulhatott a telefonálgatás. Csodák csodájára a harmadik telefonszám még működött is. Már ennek is örült a lakástulajdonos. Annak viszont már kevésbé, amikor a gázkészülék szerelő azt mondta: “Főnök, két hét, és ott vagyunk”. Ez ugyebár nem valami bíztató - így a tél kezdetén -, úgyhogy újabb Google találatok, újabb gázkészülék szerelő telefonszámok. Hívás. Kérdés. Elutasítások. Mígnem egyszer csak a hetedik “jelölt” azt mondta: “Oké, este hatra ott vagyok”. Mondanunk se kell, a lakástulajdonosunk nagyon boldog volt. Tökéletes időpont. Délután négy óra után, munkaidő után is vállal kiszállást. Ez már jól indul. És jól is folytatódott. Pontban hat órakor megszólalt a kaputelefon: “gázszerelő”.

Már engedte is be a lakástulajdonos. A következő kellemes tapasztalat: a lakásba belépés előtt a fűtésszerelő felvett egy zacskót a lábára, így az őszi esős időben összegyűjtött sarat nem vitte be a lakásba. Aztán egy szempillantás alatt a gázkonvektor előtt termett, és elvégezte az ellenőrzést. Ki is derült, hogy a fúvókák eltömődtek, és egy kis egyéb felújításra is szükség van. Az eredeti állapotában ugyanis nem hogy nem lehetett volna begyújtani a gázkonvektort, hanem még a hatásfoka is nagyon gyenge lett volna. Egy óra sem telt el, és mind a három gázkészüléket “rendbe” szedte a fűtésszerelő. Ráadásul úgy tette meg mindezt, hogy még a készülékre rakódott port is letörölte. Van ilyen? El se hitte a lakástulajdonos. A gázkészülék szerelő a munka végeztével csak annyit mondott: “Ha fűtésszerelőre lenne szüksége a jövőben, keressen! Fűtéskorszerűsítést egész Pest megyében vállalok. Gázbojler bekötés, javítás, gáztűzhely, kazán szerelése, cseréje, vízkőtelenítés. Bármelyikre lenne szüksége, szóljon!” Ezután elköszöntek egymástól, de valamit elfelejtett a lakástulajdonosunk. Talán nem kell mondani, hogy mit. A gázkészülék szerelő telefonszámát elmenteni. Ez volt a nagy hiba.

Két hét múlva ugyanis egyszerűen nem indult be a lakás vízmelegítője, így nem volt melegvíz a lakásban. Ekkor még nem is lett feszült a lakástulajdonos. Hiszen tudta: neki van egy korrekt fűtésszerelő szakembere. Felhívja, és pillanatok alatt kitisztítja, vízkőmentesíti a készüléket. Így is lett volna, csak az a fránya telefonszám nem volt meg sehol. Hiába nézte vissza a hívásokat, a rengeteg ismeretlen szám közül már ki tudja, melyik volt az övé. Az internetes keresési előzmények meg már törlődtek. Szóval kezdhetett mindent elölről. Mondanunk sem kell: nem lett meg a gázszerelő. A vízmelegítőt pedig három hét után javították meg neki, horribilis áron. Ráadásul úgy, hogy teljesen összepiszkolták az újonnan vett, már majdnem teljesen felújított lakást. Egyébként még az a szerencse, hogy a gáztűzhelyen tudott addig vizet melegíteni a fürdéshez és a mosogatáshoz, amíg a gázkészülék javítása meg nem történt.

Szóval nem kérdés, mi a tanulság: ha megvan az igazán jó gázszerelő, a telefonszámát mindenképpen mentse el a telefonjában! A legváratlanabb helyzetben lehet rá szükség.
Legyen kéznél a gázkészülék szerelő elérhetősége!

Önnek megvan annak a bizonyos megbízható, jól és korrekt áron dolgozó gázszerelőnek a telefonszáma? Ha nincs, mentse el ezt!

Gebe Kft. : +36 30 949 2052


Hívjon minket, ha gázkészülék szerelőt keres Budapesten!

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a gáz- és fűtésszerelést.

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-12-09 08:19:12