logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Hívjon hozzáértő gázszerelőt!


Hívjon hozzáértő gázkészülék szerelőt!

Budapesten, Pest megyében keressen minket. Íme, a telefonszámunk: +36 30 949 2052 Gázkészülék szerelés javítás

Fontos, hogy mielőtt a régi készülék kidobása mellett dönt, tudatosítsa: ritkán kerül többe egy régi készülék megjavítása, mint újat venni. Nem mellesleg sokkal könnyebb egy régi berendezést megjavítását intézni, mint újat venni. Sok esetben a csere még engedélyeztetéshez is kötött. Nem csak az új berendezés kiválasztása komplikált, hanem a bürokratikus kötelezettségek is jókora terhet jelentenek. Szóval bátran ki merjük jelenteni, a régi készülék javítása rengeteg stressztől és több százezres kiadástól menti meg a tulajdonosokat. Mint ahogy egy ügyfelünkkel történt nemrég.

Lakásfelújításkor hívtak minket. Egy ezeréves FÉG vízmelegítő javítása volt a feladat. Ránézésre nem tűnt egyszerűnek a munka. Hiányoztak róla a gombok, nem gyújtott be. Még a fúvóka is el volt koszolódba, arról nem is beszélve, hogy teljesen vízköves volt a készülék. Egyértelmű volt, hogy jó ideje nem használták a berendezést. Illetve amikor használták, akkor sem ügyeltek a karbantartásra. Volt tehát kihívás bőven. Dehát az elhivatott gázkészülék szerelő ezt szereti. Szóval leszereltük a készüléket, a régi alkatrészeket újra cseréltük. Merthogy a FÉG-nél ez lehetséges, ma is kaphatók a 30 éves készülékekhez újak. Megtisztítottuk továbbá a vízkőtől és az egyéb szennyeződésektől és visszaszállítottuk a helyszínre, ahol egyből be is üzemeltük. Gyönyörűen mutatott az új fürdőben. Gyakorlatilag mint egy új. FÉG konvektor javítás
Gázkonvektor

De miért jelentett ez több százezer forintos spórolást az ügyfélnek?

Mert ha a javítással kudarcot vallunk, új készüléket kell vennie. Ez még talán nem is olyan vészes költség. Egy lakásfelújításhoz mérten legalábbis. Az igazi probléma tehát nem ez, hanem, hogy a szabályok szerint a kéményt is bélelni kellett volna. Sőt, ha az új berendezés teljesítménye nagyobb, mint a korábbié, még gázterv is szükséges. Nem beszélve arról, hogy a kéményseprő ellenőrzésén kívül a gázmű is felülvizsgálja a munkát. A járulékos feladatok elvégzése pedig nem olcsó mulatság. A készülék beszerzésével együtt bizony a több százezer forint egyáltalán nem egy eltúlzott összeg.

Visszatérve a felújított vízmelegítőre. Az csak egy dolog, hogy működik a készülék. Ami még ennél is fontosabb. Biztonságosan üzemel. Szóval ha a régiből újat szeretnénk, csakis megbízható szerelővel dolgoztassunk. Nem szabad, hogy a gázkészülék szerelő csak arra koncentráljon, hogy épphogy működjön a berendezés. A cél az, hogy egy felújított berendezés biztonságosan, gazdaságosan szolgáljon minket még sokáig.

Viszont nem könnyű ilyen gázkészülék szerelőt találni

Olyan szakember, aki megbízható és régi berendezések javításával is foglalkozik, kevés van manapság. Hiszen mint arra már utaltunk, sokaknak ez nem üzlet. Mi másként gondolkodunk. Mi szeretjük megmenteni a régi gázkészülékeket. És min nem csak az 5-10 éves gázkészülékeket javítjuk, mint a legtöbb gázkészülék szerelő a felújítást is vállal. Nekünk a 20 évessel sincs gondunk. Az ilyen korúak szervize sem jelent gondot számunkra.

Ne csak akkor hívjon gázkészülék szerelőt, ha már nem működik a berendezés!

A régi és új berendezéseknél is egyaránt fontos a karbantartás. A rendszeres felülvizsgálattal és szervizzel akár egy 30 éves vízmelegítő is szolgálhat úgy, mint egy új.

Hívjon minket akkor is, ha “csak” gázkészülék karbantartásra lenne szüksége.

Illetve akkor is, ha új készüléket szeretne beüzemelni. Merthogy annak ellenére, hogy mi szeretünk régi berendezésekből újat varázsolni, a legkorszerűbb darabokkal is szívesen foglalkozunk. Nekünk a beüzemelés sem jelent gondot. Illetve az sem, ha csak finomhangolni kell egy új berendezést. Vagyis úgy beállítani, hogy az valóban gazdaságosan működjön. Ez egyébként jellemző. Sajnos az új készülékek beüzemelése után, az első szezonban már előjöhetnek olyan hibák, amikre érdemes odafigyelni. Ezek általában csak beállítási problémák, de sajnos szerelőt igényelnek. Ha önöknél is hasonló gond merült fel, hívjanak minket! Gázkészülék bekötés

Gebe László : +36 30 949 2052

Gebe logó

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gázkonvektor
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-12-02 16:50:42