logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Hajdu gázbojler helyett villanybojler


Hajdu gázbojler helyett villanybojler felszerelése

Akinek gázbojlere van, az tudja, a régi gázbojler újra cseréltetni költséges. Ezért sokan halogatják is a korszerűsítést. Pedig van más opció is. Hajdu gázbojler helyett villanybojler is szereltethető. De ez más márkák esetében is megoldás lehet. Aki szeretné elkerülni a költséges bojler cserét, annak gázbojler cseréje villanybojlerre megoldást jelenthet.

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7 órától (ünnepnapokon is).
Hajdu gázbojler

Miért jobb a Hajdu gázbojler helyett villanybojlert beszereltetni?

Villanybojler esetén megóvjuk otthonunkat attól, hogy mérgező gáz szivárogjon vissza az életterünkbe. Továbbá a gázbojler csere engedélyköteles, míg a villanybojler csere - így a gázbojler cseréje villanybojlerre is - kevesebb felmerülő plusz költséggel és kötelezettséggel jár.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb esetben azért halogatják az ügyfelek a villanybojlerre való átállást, mert félnek az otthonukban történő átalakítástól, bontásoktól. Szerencsére ez már nem feltétlenül szükséges, mivel a falon kívüli kábelcsatornában is el lehet vezetni a villanybojler új vezetékét.

Hajdú gázbojler kikapcsol

Ha a bojler nem fűt, a túlfűtés védelem (hőfok korlátozó) kikapcsol. Ami megakadályozza, hogy a gyárilag előírt maximális hőmérséklet fölé fűtse a bojlert. Hőfokszabályozó probléma is lehet, vagy nagyon elvízkövesedett. Hajdú gázbojler, ha visszakapcsolás után is kikapcsol, a tényleges probléma kiderítésére keressünk egy megbírható víz, gázszerelő mestert!

Ma már rendkívül egyszerű a bojler bekötés

Viszont amennyiben egy lakásfelújítás során szeretne gázbojler helyett villanybojlert beépíteni, akkor célszerű a munkálatok elején, a falon belül elvezetni az új vezetéket.

De miért fontos ez, hogy új vezeték kerüljön beépítésre villanybojler csere alkalmával?

Mert az új szabályok szerint az elektromos vezeték méretének legalább 3 X 1.5 miliméteresnek kell lennie. Ez az ön biztonságát szolgálja. Mint ahogy egy lehetséges Fí-relé (áram-védőkapcsoló) beépítése is.

Mi is az a Fí-relé?

A Fí-relé egy olyan érintés-védőkapcsoló, ami probléma esetén leold és feszültségmentesíti a lakást.

Hogy döntött? Szívesen szereltetne gázbojler helyett villanybojlert?

Amennyiben egy megbízható szakemberekből álló céggel szeretné elvégeztetni a Hajdu gázbojler cseréjét villanybojlerre, vagy meglévő gázbojlere javítását, karbantartását szeretné kérni, mi segítünk önnek!

Bojler szerelő kollégáink szolgáltatásai:
  • a meglévő gázbojlere karbantartása, gázbojler javítása
  • Csere esetén gázbojler helyett villanybojler felszerelése
  • Gázos vízmelegítő cseréje villanybojlerre
  • Gázbojler cseréjét akár 120 literes villanybojlerre - de más űrtartalmú villanybojler esetén is hívhat minket
  • Villanybojler javítás
Budapesten és egész Pest megyében kérheti a segítségünket. Természetesen az egyik legnépszerűbb márka, a Hajdu bojler szerelése is szolgáltatásunk része. Keressen minket bizalommal, hiszen mi megoldjuk a Hajdú gázbojler javítását, illetve szükség esetén cseréjét villanybojlerre. Nekünk fontos a bizalom, ezért írásos garanciát adunk minden egyes bojler készülék szerelése után.

Önnek mi a legalkalmasabb időpont a bojler szerelésre?

Mi teljes mértékben önhöz igazodunk! Cégünk hétköznap, illetve hétvégén és ünnepnapokon is fogadja a hívását, már reggel 7 órától!

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a gáz- és fűtésszerelést.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logó
Gebe László - Hajdu bojler szerelő mester


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Hajdu gázbojler
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2022-01-29 06:51:07