logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Gázkészülék szerelő Budapesten


Gázszerelés bármelyik kerületben

A gázkészülék szerelőnek nem számít, hogy melyik kerületbe hívják Budapesten

Nem olyan régen egy kis számvetést készítettünk a gázkészülék szerelő szolgáltatásunk vonatkozásában. Arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik budapesti és Pest megyei településen milyen munkákkal bíztak meg minket az utóbbi időben. Érdekes eredményt kaptunk. Legalábbis elsőre úgy tűnt.

De miután jobban belegondoltunk, úgy láttuk, teljesen természetes, hogy a különböző településrészeken más-más problémák jönnek elő.

Ahány városrész, annyi munkára hívják a gázkészülék szerelőt

Ott van mindjárt a belváros. Budapest belső kerületei. Azokból a városrészekből, ahol régi lakások találhatók, rengeteg, konvektor javítással, konvektor tisztítással kapcsolatos megkeresés érkezik. A VI. kerület, a VII kerület. a VII. kerület tipikusan az a része Budapestnek, ahol sok a műemlék jellegű épület, így ott nagyobb a régi fűtési megoldásokkal összefüggő javítási igény is. De a Duna másik oldalán is ugyanez a helyzet, az I. kerület, a II. kerület és a XI. kerület is hasonló - már, ami az ügyfelek megkeresését illeti. De nem csak a konvektor az, ami ezekben a budapesti kerületekben javításra szorul. Sokszor a vízmelegítő meghibásodása miatt hívnak minket. Ez is azért jellemzőbb a belvárosi kerületekben, mert ott nem lehet csak úgy lecserélni a régi gázos vízmelegítőt. A korszerűsítéshez bélelni kellene a kéményt, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak. Így náluk csak marad a régi felújításának a lehetősége. Ilyen eset a belvárosban rengeteg van. Legalábbis minket sokan hívnak emiatt. Igaz, mi köztudottan olyan cég vagyunk, akik a cserével szemben a javítást részesítik előnyben. Mi csak a legvégsőbb esetben mondunk le egy gázkészülékről. Szóval, ha olyan gázkészülék szerelő számát tárcsázná, aki otthon van a régi készülékek javításában, ezt a számot írja be a telefonjába: 36 30 949-2052 !
Cirkó

Másik kerület, másik probléma - Ezért hívják gyakran a gázkészülék szerelőt a külső városrészekben

De haladjunk egy kicsit kijjebb Budapest belvárosából. A III. kerület, a IV. kerület, a XXI. kerület, a XXV. kerület esetében például már olyan, gázkészülékkel kapcsolatos javítások miatt hívnak minket, amik a panellakásokban fordulhatnak elő. Bár ezek már nem is nevezhetők igazán gázkészülék szerelő feladatnak. Hiszen egy-egy radiátor csere, a légtelenítés már inkább vizes munka. De mivel mi ilyen feladatot is vállalunk, így gyakran csörög emiatt a telefon. Meg azért is, hogy bekössünk egy-egy új gáztűzhelyet. Mivel ezekben a kerületekben - a rengeteg társasház miatt - sokkal többen laknak, mint más városrészekben, ezért nem csoda, hogy a gáztűzhely bekötést rendelő ügyfelek többsége innen telefonál. Aztán, ha még kijjebb megyünk a belvárosból, mondjuk a budai oldalon, egyre több lesz a cirkó fűtéssel kapcsolatos gázszerelési munkát kérők száma. Az itteni régi családi házak korszerűsítésekor ugyanis sokan állnak át újabb fűtési technikára. A konvektorokat, a régi gázkazánokat lecserélik. Beszereznek egy új cirkó kazánt, átállnak a radiátoros fűtésre. Ezzel együtt a használati melegvíz ellátást is korszerűsítik, a korábbi átfolyós vízmelegítő helyett már a kombi cirkó kazán veszi át a munkát. A családi házat felújítók persze nem csak Budáról, hanem Pestről is keresnek minket. A XVII. kerületből és a XVII. kerületből például kifejezetten sokan hívnak tőlünk gázkészülék szerelőt. De hasonló a helyzet a Budapest körüli települések esetében is. Ahogy megnéztük: Dunaharaszti, Érd, Fót, Gyál, Kistarcsa, Martonvásár, Monor, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Százhalombatta, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Törökbálint és Vecsés is olyan települések, ahol a fűtéskorszerűsítés miatt érkező megkeresések vannak többségben.

A karbantartási munkák többsége is inkább a Budapesten kívüli környékekre jellemző

Valamiért az itt élők fontosabbnak tartják, hogy időközönként kitisztíttassák mondjuk a cirkót. Illetve itt vesszük észre azt is, hogy a költséghatékonyság miatt korszerűsítenek. Míg egy Budapesten lévő családi ház esetében inkább a szükség miatt kerül sor a régi gázkészülék korszerűbbre cserélésére, addig a felsorolt településeken jellemző, hogy a megtakarítás érdekében újítanak.

Aztán ott vannak még az úgymond SOS hívások is. Az is érdekes, hogy a belsőbb kerületekben nem igazán érnek rá az ügyfelek. Ott minden egyszerre kell a megbízónak. Amit persze megértünk. Hiszen ki akarna napokat várni egy konvektor vagy egy vízmelegítő javításra? A külsőbb városrészeken, a családi házas övezetekben viszont már kevésbé elvárás az SOS kiszállás. Ott valahogy jobban beletörődnek az ügyfelek, hogy akár egy-két napba is beletelhet, mire házhoz tudunk menni. Ami egyébként még egészen jó opció, hiszen van olyan gázkészülék szerelő, akinek csak hetek múlva van szabad időpontja. Az okokat keresve pedig arra jutottunk, hogy a külvárosban, a perem településeken élők tudják: a belvárostól való távolabbi lét azzal jár, hogy a szerelő is nehezebben ér ki. Így sokkal türelmesebbek is. Bár azt azért megjegyeznénk, hogy hozzánk azért túl sok türelem nem kell. Ugyanis az esetek többségében szinte egy napon belül házhoz megyünk. Még olyan távolabbi Pest megyei településekre is, mint mondjuk Monor vagy Százhalombatta. Mi ugyanis nem teszünk különbséget belváros és külváros között.

Mi nem földrajzi távolság alapján rangsoroljuk az ügyfeleket. Oda megyünk, ahova elsőnek hívnak minket. Így haladunk sorban!

Összegezve tehát: konvektor javításra jellemzően a belváros környékén keresnek gázkészülék szerelőt. Az olyan kerületekben, ahol sok a műemlék épület. A fűtés korszerűsítés, a kazán csere, a cirkó fűtés bevezetése már a külsőbb kerületekben jellemzőbb. A felújított budai otthonokban és a pesti családi házas övezetekben. A panellakásos övezetekbe inkább csak radiátor csere és gáztűzhely bekötés miatt megy a gázkészülék szerelő, míg a főváros perem településeire fűtéskorszerűsítés, illetve karbantartási munkálatok miatt hívnak minket. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mi csak egyféle munkára megyünk az adott környékre. Szívesen szerelünk konvektort Budán egy családi házban, és egy belvárosi társasház fűtését is nagy örömmel korszerűsítjük. Szóval bármilyen gázszereléssel kapcsolatos kívánsága lenne, nyugodtan hívjon minket. Függetlenül attól, hogy Budapest melyik környékén, kerületében lakik, ránk számíthat.

Tapasztalt gázszerelő, fűtésszerelő

Gebe logó
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Gázkészülék-fűtésszerelés árak

További hasznos információk: Fűtésszerelő

Cirkó
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-04-10 09:31:01