logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Miért fontos a karbantartás


Miért fontos a gázkészülékek karbantartása

Az összes, gázzal működő épületgépészeti berendezést (gondolok esetünkben a fűtési berendezésekre) muszáj legalább éves szinten karbantartani. Miért?
  • A legfontosabb ok, hogy elkerüljük a szén-monoxid mérgezést. Az elégtelen légellátás, a nem megfelelő szellőzés akadályozhatja, sőt, elzárhatja az égés melléktermékeinek kifelé vezető útját. A kémény felülvizsgálata is megtörténik az éves gázkészülékek karbantartás, ellenőrzés közben, és a szén-monoxid-bemérés sem marad el. Ez is rettentően fontos, hiszen egy eldugult kémény, szerelési malőrök miatt beszűkült kéményátmérő nem kis veszélyforrás!
  • A készülék meghibásodása esetén akár robbanásveszély is kialakulhat. Ez is megelőzhető, ha a vízmelegítő, gázbojler, gázkonvektor, a gázkazán, a gáztűzhely értő gázszerelő mester keze alá kerül.
  • Ismerjük Murphy törvényét: „ami elromolhat, az el is romlik”. Ugye, nem gondoljuk, hogy „ez velünk nem történhet meg”? Nem ijesztgetésképpen, de bizony, sajnos megtörténhet… Gázkészülék, fűtésszerelő mester vagyok, 40 év tapasztalattal a hátam mögött, tudnék borzasztó dolgokat mesélni, de nem teszem. Ehelyett javaslom, ha szép Pest megye az otthona, és budapesti gázszerelőre van szüksége, keressen!
Gázkazán
A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a gáz- és fűtésszerelést.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gázkazán
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-11-19 08:38:17