logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Vaillant gázbojler helyett villany


Vaillant gázbojler helyett villanybojler

Vaillant gázbojler cseréje villanybojlerre - A Gebe Kft. Budapesten és egész Pest megyében vállal gázbojler cserét. Bízza gyors és hatékony mesteremberekre a bojler bekötést vagy javítást! Cégünk tökéletes választás lesz: a 40 éves bojler szerelés tapasztalat ad erre garanciát.

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7 órától (ünnepnapokon is).


Vaillant gázbojler

Milyen gázkészülékekkel kapcsolatos munkát vállalunk?
  • Gázbojler javítás
  • Gázbojler csere
  • Gázbojler karbantartás

Ha gázbojler helyett villanybojler bekötését tervezi, akkor is keressen minket!

Vállaljuk
  • villanybojler bekötést gázbojler helyett
  • Gázbojler cserét - akár 120 literes - villanybojlerre
  • Gáz vízmelegítő cseréjét villanybojlerre

Miért válhat indokolttá a gázbojler cseréje villanybojlerre?

Mert a gázbojler csere bizonyos esetekben engedélyhez kötött. Illetve a kémény bélelése is kötelező. Ez pedig komoly költségekkel jár. Így, ha elromlott a régi bojler és nem szeretnénk extra kiadást, költséghatékony megoldás lehet gázbojler helyett villanybojler bekötése.

A Gebe Kft. munkatársai gyorsan és kellő precizitással elvégzik a villanybojler bekötését. Amennyiben szeretné, beszerelünk egy Fi-relé érintés-védőkapcsolót is, ez az elektromos készülék esetleges meghibásodása esetén feszültség mentesíti otthonát. Hogyan végzik a szakembereink az új villanybojler bekötését? - Nem bontunk falat feleslegesen

Fontos megemlíteni, hogy az új szabályok szerint az elektromos vezeték méretének legalább 3 X 1.5 mm-esnek kell lennie. Ezt a vezetéket el kell vezetni a lakáson belüli biztosíték táblától a villanybojlerig.

Ez kétféleképpen lehetséges. Vagy a falon belül, vagy a falon kívüli kábelcsatornában. Ha nem szeretne falat bontani, ez utóbbi kiváló megoldás.

Amennyiben gázbojler cserét, javítást, vagy villanybojler bekötést szeretne, hívjon minket bizalommal. Rugalmas időbeosztásunknak köszönhetően nem csak hétköznap, de hétvégén és ünnepnapokon is vállaljuk akár a Vaillant bojler javítását vagy egy új villanybojler beszerelését. Már reggel 7 órától hívhat minket.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logó
Gebe László - Vaillant bojler szerelő mester


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Vaillant gázbojler
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-07-19 07:23:01