logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Quadriga gázbojler helyett villany


Quadriga gázbojler helyett villanybojler

A szigorodó hatósági szabályok miatt egyre több ügyfelünk kéri tőlünk, hogy a régi Quadriga gázbojler helyett villanybojlert üzemeljünk be nála. Ha ugyanis meghibásodik a gázbojler, gázterv és körülményes engedélyeztetési eljárások nélkül nem lehet azt cserélni. Ez pedig költséges dolog. Főleg, ha a kéményt is béleltetni kell. Az aki erre nem áldozna, villanybojler szerelőt keres és a Quadriga gázbojler helyett villanybojlerre vált. Csak, hogy egy népszerű márkát említsünk.

Miért a villanybojler?

A villanybojlerek előnye, hogy gazdaságosak, nem igényelnek éves hatósági ellenőrzést és egyszerű a javításuk és a cseréjük. Még a falat sem kell feltétlenül bontani.

A gázbojlerről villanybojlerre való átállás nem jár bontási munkálatokkal. Legalábbis nálunk. A szakembereink szükség esetén falon kívüli kábelcsatornában vezetik el a 3 X 1.5 mm-es kábeleket. Ebben az esetben nem kell bontással számolni. Viszont ha egyébként is felújít, a felon belüli villany vezetékelést is megoldjuk. FI relét is beszereljük, amely (zárlat, túlterhelés esetén) lekapcsolja a mögötte lévő hálózatot.

Hogy döntött? Ön szerint is jó megoldás a Quadriga gázbojler helyett villanybojlert beüzemelni?

Ha igen, hívjon minket!

Persze nem csak akkor tárcsázhatja a számunkat, ha villanybojler bekötésről van szó. Amennyiben szeretné megtartani a régi gázbojlerét,
  • gázbojler javításban,
  • gázbojler karbantartásban,
  • gázbojler cserében
ugyanúgy számíthat ránk.

Amit még érdemes tudnia, ha mondjuk Quadriga gázbojler helyett villanybojlerre váltana

A bojler bekötést illetve szerelést végző szakemberünk, minden esetben írásos garanciát ad önnek az elvégzett munkák után. Talán ez sem egy elhanyagolható érv mellettünk, ahogy az sem, hogy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Mikorra időzítse a bojler szerelési munkálatokat?

Rugalmasak vagyunk és az Ön igényeihez igazodunk. Mi nem csak hétköznap dolgozunk, hanem hétvégén és ünnepnapokon is a rendelkezésére állunk. Központi számunkon már reggel 7 órától elérhetők vagyunk.

Ne feledje!

Ha
  • Gázbojler csere
  • Bojler javítás
  • Villanybojler csere
  • Bojler bekötés
  • Quadriga gázbojler helyett villanybojler
  • Gázbojler cseréje villanybojlerre
akkor GEBE KFT.

Gázbojler cseréje villanybojlerre.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logó
Gebe László - Quadriga bojler szerelő mester

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Quadriga gázbojler
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-03-13 17:05:40