logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Gázszerelő vagy vízszerelő?


Gázkészülék szerelő vagy vízszerelő

Most akkor a gázkészülék szerelő számát vagy a vizes számát hívjam? - Ez nem is olyan egyértelmű.

Most akkor a gázkészülék szerelő számát vagy a vizes számát hívjam? Van olyan háztartási probléma, amikor nem is olyan könnyű ezt eldönteni. Amikor a gázkészülék nem adja megfelelően a fürdéshez szükséges meleg vizet, akkor kinek szól? Két oldalról is megközelíthetjük a dolgot. A végeredményt nézve: vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés víz csordogál a csapból, ilyenkor a vízszerelő lesz az, akinek a számát tárcsáznánk. Viszont, ha azt nézzük, hogy gázos vízmelegítő az, amiből nem folyik elegendő melegvíz, akkor a gázszerelő Budapest szóösszetételt írjuk be a Google-ba.

Legalábbis, ha interneten keresgélünk, és Budapesten lakunk. Szóval már a hiba jelentkezése után azonnal kérdésekkel szembesülünk. Mi erre egyébként röviden annyit reagálnánk, hogy teljesen mindegy, melyik oldalról közelítjük a problémát. Már amennyiben minket hív. Ugyanis a mi cégünkben dolgozik gázkészülék szerelő és vízvezeték szerelő is.
Gázbojler

A gázkészülék szerelő vízszerelő is egyben?

De tegyük fel, hogy nem minket hív, és mondjuk elindul a gázkészülék szerelő vonalon. Talál is egy szakit, aki azonnal felveszi a telefont. Ez manapság már sikerélmény számba megy. Viszont ezen a ponton még nem érdemes pezsgőt bontani. Ugyanis nem minden gázkészülék szerelő foglalkozik mondjuk FÉG vízmelegítő vagy éppen cirkó kazán javításával. De ugyanezt mondhatjuk a konvektorokra is. Van, aki az egyikben, van, aki a másikban “utazik”. Ja, és az se mindegy, hogy milyen régi a készülék. Sokan ugyanis egy 30 éves vízmelegítőre azt mondják, hogy jobban tesszük, ha búcsút intünk neki... Most már ön is látja, hogy miért mondjuk azt: attól még, hogy találtunk egy gázkészülék szerelőt, nincs sínen a gázkészülék szerelés, javítás, csere, karbantartás - kinek mire van szüksége - projekt.

És itt újra meg kell jegyeznünk: csak akkor igaz mindez, ha nem minket hív. Hiszen mi cirkó szereléssel, gáztűzhely bekötéssel, konvektor karbantartással, javítással és matuzsálem korú vízmelegítők újraélesztésével is foglalkozunk. Mindamellett, hogy az új technikák beüzemelését is vállaljuk.

Ha már házhoz jön a gázkészülék szerelő...

De térjünk vissza az átlagos ügyfél példájára. Tegyük fel, vállalja a gázkészülék szerelő, hogy megjavítja a vízmelegítőnket. Ez már majdnem az a pont, amikor örömünkben indíthatjuk a tűzijátékot. Persze csak képletesen. Mielőtt ezt tennénk, derítsük ki, hogy a mi környékünkre vállal-e kiszállást az illető gázkészülék szerelő szakember. Sajnos sokan csalódnak, amikor egyes szerelők azt mondják: “Budapesten belül még kimegyek, de Pest megye más településeire keressen más gázkészülék szerelőt.” Úgyhogy attól még, hogy önnek is feldobott a Google egy Pest megyei gázszerelőt, nem feltétlenül talált rá az igazira. Mi ebben is különbözünk a legtöbb gázszerelőtől. Attól még, hogy sok helyen azt adjuk meg, hogy “gázszerelő Budapest”, Pest megye más településeire is szívesen kiszállunk.

Egyébként nagyon sokan találnak meg minket úgy, hogy a keresőbe az alábbi kulcsszavakat írják: Budakeszi gázkészülék szerelés, Budaörs gázkészülék szerelés, Budapest gázkészülék szerelés, Dunaharaszti gázkészülék szerelő, Pest megye gázkészülék szerelő, I. kerület gázkészülék szerelő, II. kerület gázkészülék szerelő, III. kerület gázkészülék szerelő, IV. kerület gázkészülék szerelő, V. kerület gázkészülék szerelő, VI. kerület gázkészülék szerelő, VII. kerület gázkészülék szerelő, VIII. kerület gázkészülék szerelő, X. kerület gázkészülék szerelő, XI. kerület gázkészülék szerelő, XII. kerület gázkészülék szerelő, XIII. kerület gázkészülék szerelő, XIV. kerület gázkészülék szerelő, XIX. kerület gázkészülék szerelő, XV. kerület gázkészülék szerelő, XVI. kerület gázkészülék szerelő, XVII. kerület gázkészülék szerelő, XVIII. kerület gázkészülék szerelő, XX. kerület gázkészülék szerelő, XXI. kerület gázkészülék szerelő, XXII. kerület gázkészülék szerelő, XXIII. kerület gázkészülék szerelő, Érd gázkészülék szerelő, Fót gázkészülék szerelő, Gyál gázkészülék szerelő, Kistarcsa gázkészülék szerelő, Martonvásár gázkészülék szerelő, Monor gázkészülék szerelő, Pécel gázkészülék szerelő, Pilis gázkészülék szerelő, Pilisvörösvár gázkészülék szerelő, Pomáz gázkészülék szerelő, Százhalombatta gázkészülék szerelő, Szigethalom gázkészülék szerelő, Szigetszentmiklós gázkészülék szerelő, Törökbálint gázkészülék szerelő, Vecsés gázkészülék szerelő.

De vajon elég csak ennyit beírni a keresőbe?

Kiindulásnak nem rossz. De mint arra fent is utaltunk: anélkül, hogy pontosan ismernénk a hibát, nem lehetünk száz százalékig biztosak abban, hogy gázszerelőt kell keresni.

Mondjuk, hogy ráhibáztunk a dologra, valóban gázszerelő tud nekünk segíteni, és a mi problémánk orvoslásában is számíthatunk rá. És még Pest megyében is hajlandó kiszállni az eredetileg budapesti gázszerelő.

Ha pedig ez egy-két napon belül megtörténik, örömtáncot is járhatunk.

Ezen ponton már egyenesben vagyunk. Még a végén lesz elegendő melegvíz a fürdéshez. Most már csak azt nem tudjuk, hogy mi van akkor, ha a szerelő a csere mellett dönt. Hiszen ki áldozna hirtelen százezreket egy új berendezésre…?

Mint arra már utaltunk, nem egy gázkészülék szerelő mond le idő előtt a régi gázkészülékekről. Ez sajnos benne van a pakliban. Mondhatni lutri, hogy épp milyen szerelőt fogunk ki. Ha hasonló félelmei vannak, akkor megint csak azt tudjuk javasolni, hogy hívjon minket. Mi ugyanis már negyven éve vagyunk a szakmában, és megtanultuk: egy 30 éves vízmelegítő is javítható. Ráadásul nem úgy, hogy éppen csak működgessen, hanem igazán hatékonnyá is tehető. Mi inkább a javítás pártján állunk. Szerintünk cserére csak a legvégsőbb esetekben van szükség. Miért áldozna egy új készülékre, ha a régi még javítható?

Gázkészülék szerelő: persze vannak olyan esetek, amikor a gázkészüléket tényleg nem érdemes megmenteni

Mondjuk akkor, ha egy komplett lakásfelújításról van szó. Egy olyan helyzetben, ahol egyébként is falat bontanak és csempét cserélnek, miért ne kerülne mondjuk a régi vízmelegítő helyére egy cirkó kazán, a konvektorok helyére pedig radiátor. Ha ehhez hasonló az alapeset, talán tényleg érdemesebb fűtéskorszerűsítésbe fogni, mint a konvektorokat is megjavítani és a vízmelegítőt is újjávarázsolni.

Akkor viszont, ha nincs szó az egész lakást érintő felújításról, már más a helyzet. Akkor inkább a javítást javasoljuk, mint a cserét. Legalábbis mi mindent megteszünk azért, hogy ne kelljen újat vennie.

Lehet, hogy más gázkészülék szerelő nem ilyen… Nem tudjuk, azt viszont kijelenthetjük, mi csak a végső esetben javaslunk cserét.

Úgyhogy, ha Budapesten, Pest megyében lenne szüksége gázkészülék szerelőre, a mi számunkat nyugodtan tárcsázhatja: Gebe László: +36 30 949 2052

A szükségesnél így nem fog többe kerülni a javítás.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gázbojler
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-02-11 17:10:51