logó Gázkészülék-fűtésszerelő
Gázkészülék és fűtésszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Sokoldalú gázkészülék szerelő


Sokfajta gázkészülék egy lakásban is

A gázkészülék szerelő egyszerre öt helyen szerel?


Haladjunk szépen sorjában – tanácsolta a gázkészülék szerelő az ügyfélnek, aki azzal hívta fel, hogy gázkészülék javítás, szerelés, tisztítás, karbantartás – ha szükséges, akkor csere, beüzemelés – lenne a feladat Budapesten és a főváros környékén. Gázkonvektor, gázbojler, kondenzációs cirkó, vízmelegítő, gázkazán, gáztűzhely várja a hozzáértő mestert. Hogy is van ez? – gondolkodott el a gázkészülék szerelő, hiszen ennyi fajta gázkészülék egyetlen lakásban sincs. Ezt óvatosan szóvá is tette az ügyfélnek.
Nagyon is indokoltnak látszik a gázkészülékek tisztítása, karbantartása, ha azokat évek óta nem látta a gázkészülék szerelő

Aki erre azt felelte, hogy nincs hát, de nem is egyetlen lakásról van szó.

A gázszerelő szaki arra gondolt: talán házkezelő az illető, aki megkereste ezzel a sok és sokrétű feladattal, de aztán kiderült, hogy egészen másról van szó.

Az ügyfél ugyanis megmagyarázta, hogy magánemberként hívta, a felsorolt gázkészülék szerelési feladatokat pedig nem egy, hanem összesen négy lakásban és egy nyaralóban kellene megoldani. Mivel az említett gázkészülékek karbantartása évek óta nem történt meg, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy karácsonyra ezt ajándékozza a gyerekeinek. Három gyermeke van, akik közül egy Budapesten lakik, kettő pedig a főváros környékén. Ő szintén budapesti, a nyaraló pedig Pest megye egyik népszerű településén van.

Ezen kicsit meghökkent a gázkészülék szerelő, de legalább már megértette, miről is van szó valójában. Ajándéknak kissé ugyan szokatlan, hogy valaki gázszerelő szolgáltatást tesz a karácsonyfa „alá”, ugyanakkor nagyon is indokoltnak látszik ez az elhatározás, ha a gázkészülékeket valóban évek óta nem látta szakember.

Vajon milyen állapotban lehetnek? – gondolkodott el. De nem volt ideje túl sokáig ezen meditálni, hiszen a telefon túloldalán még mindig ott lévő ügyfél folytatta. Mégpedig azzal, hogy a nyaralóban cserépkályhájuk van Héra égővel, arra is ráférne egy kis karbantartás. Hát legyen.

És mibe kerül mindez? – tette fel a kérdést. A gázszerelő látatlanban erre csak azt tudta mondani, hogy amennyiben minden felsorolt készülék csak tisztításra, a szó szoros értelmében karbantartásra szorul, nem kell túl nagy összegre gondolnia. Ám ha valamelyik gázkészüléket cserélni kell, és az újat be is kell üzemelni, az nyilván megemelheti a költségeket.
Konvektor

Olyan szakembert talált meg, aki több mint negyven éve foglalkozik gázkészülékek javításával, karbantartásával, cseréjével és beüzemelésével.

Az ügyfél ebbe bele is nyugodott, ő se hitte teljes meggyőződéssel, hogy egy ilyen volumenű munka díját látatlanban meg lehet állapítani. Már csak az volt hátra, hogy időpontot egyeztessenek. Ez se volt nehéz, hiszen az ügyfél már nyugdíjas, és minden lakáshoz volt kulcsa, úgyhogy neki lényegében bármelyik időpont megfelelt. A gázszerelő a következő hétre ígérte, hogy a munkatársaival hozzálátnak ehhez a nem mindennapi feladathoz.

Azt azért magában megállapította, amikor már letették a telefont, hogy nagyon nagy szerencséje volt az ügyfélnek, amikor pont ezt a telefonszámot hívta. Gebe László +36 30 949 2052 Olyan szakembert talált meg, aki több mint negyven éve foglalkozik gázkészülék szervízzel, karbantartásával, cseréjével és beüzemelésével Budapesten és a főváros közvetlen környékén. Számra nincs megoldhatatlan feladat, bármilyen gázkonvektor, gázbojler, kondenzációs cirkó, vízmelegítő, gázkazán, gáztűzhely vagy Héra égő karbantartása, kitisztítása, cseréje vagy beüzemelése a kijelölt feladat.

És az se számít, hogy milyen régiek ezek a készülékek, hiszen a négy évtized során már szinte minden létező típus és gyártmány beüzemelésével, javításával és karbantartásával foglalkozott. Hogy nem tudott látatlanban még csak körülbelüli árat se mondani, az pedig természetes, hiszen bármennyire is megbízhatóak a felsorolt gázkészülékek, nem lehet tudni, milyen hibákat produkálnak annak ismeretében, hogy gázkészülék szerelő évek óta nem nyúlt hozzájuk.

A karbantartást követően kevesebb gáz felhasználásával üzemelnek a készülékek, úgyhogy a gázszerelő spórolt is az ügyfélnek.

A szokottnál nagyobb izgalommal várta a hétfőt, amikorra megbeszélték az ügyféllel az első találkozót. Budapesten volt a lakás, gázkonvektorok szolgáltatták a fűtést, nyílt égésterű gázkazán volt a vízmelegítő, a konyhában pedig gáztűzhelyen főtt az ebéd. Ez egy hagyományos „felállás” a régebbi, gázzal ellátott lakások esetében.

Nem volt túl sok dolga a gázkészülék szerelőnek, elvégezte a berendezések szokásos felülvizsgálatát, beállítását. Jó hírrel is szolgált: a karbantartást követően teljesen biztos, hogy kevesebb gáz felhasználásával üzemelnek a készülékek, úgyhogy a gázszerelő spórolt is az ügyfélnek. Aki persze majd csak hónapok múlva kap alacsonyabb gázszámlát, de talán addigra se felejti el, hogy ennyit tesz a gázkészülékek karbantartása.

Másnap előbb az ügyfél Budapesten lakó, majd a két, vidéki településen élő gyermekének az otthonát kereste fel. Volt, ahol a gázbojler adott némi feladatot a szokásos karbantartáson kívül, egy másik helyen a kondenzációs cirkó gázkazánnal akadtak teendők a különféle egyéb feladatok között, de olyan is előfordult – az egyik Pest megyei családi házban -, hogy le kellett cserélni a gázos vízmelegítőt. Éppen akkor lyukadt ki a tartálya, amikor ott járt a gázkészülék szerelő.

Ön is jól teszi, ha rendszeresen megbíz minket a gázkészülék szervízzel Budapesten és Pest megyében.

Mindent egybevetve szerencséje volt az ügyfél gyermekének, akinél kilyukadt a vízmelegítő, hiszen csak egy napot kellett nélkülözniük a meleg vizet, amíg beszerezték az új készüléket. Azt persze be kellett üzemelni, ami szintén nem okozott gondot a gázszerelőnek.

A készülék ára természetesen nem volt betervezve a karácsonyi ajándékba, úgyhogy azt az ügyfél fia fizette, de nagyon hálás volt az édesapjának – no, meg a gázszerelőnek -, hogy nem kellett szaki után telefonálgatnia, futkosnia.

Már csak a Héra gázégő karbantartása volt hátra a nyaralóban, de az is belefért abba az egy hétbe, amit ennek a nem éppen hétköznapi megbízásnak a teljesítésére előzetesen szánt. Ön is jól teszi, ha rendszeresen megbíz minket a gázkészülékei karbantartásával Budapesten és Pest megyében.

Hívjon minket, ha gázszerelőt keres Budapesten, Pest megyében!

Gebe László: +36 30 949 2052

Gebe logó

Itt keressen minket! : Gázszerelő Budapest

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Konvektor
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-02-28 16:57:08